Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek megint kezdemenyezni?
"ha van vonzalom onnantol a ferfinek a dolga hogy meghoditsa a not."
jól beszélsz.
itt úgy tűnik nincs semmilyen vonzalom, vagy csak minimális, vagy más tetszik neki, vagy vagy.
ha akarna tőled valamit akkor nem hagyta volna megszakadni a beszélgetést. szerintem csak akkor írj rá, ha nem érzed azt hogy ezzel megaláznád magad.
Szerintem viszont keresd még. Aztán ha egy ideig semmi, akkor ennyi.
Viszont a meghódítás annak a feladata, aki akarja a másikat, nem a férfié. :D Ez épp olyan, mint a kezdeményezés.
A passzivitás se mindenkinél nyerő. Ettől nem biztos, hogy kelendőbb leszel.
Bár a gyáva magyar női társadalomhoz képest így is becsületre méltó, hogy te kerested meg őt.
Nekem mondjuk volt, hogy folyton irkált egy nő régen, még tán flörtölni is próbált, de annyira nem jött be, hogy abszolút full passzív voltam vele. Mondjuk az se sokat segített, hogy folyton panaszkodott a problémái miatt, de a személye sem volt szimpatikus valahogy.
Más szóval sajnos lehet, hogy tényleg nem érdemled.
Tegyük hozzá azért, hogy egy semleges beszélgetést még nem fogok vonzalom kinyilvánításnak venni, végképp nem a facebookon. Ez irreális lenne!
A baráti hangvétel félreérthető lehetett, hihette, hogy tényleg barátkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!