Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszek az igaz szerelemben?
Mostanában elég rossz tapasztalataim voltak a férfiakkal (2-vel) kapcsolatban, végül mindig arra ment ki a játék, hogy használva voltam, még ők remekül eljátszották a hős szerelmest, igaz naiv voltam és tapasztalatlan. Olyan pasik környékeznek meg, akik igazi, nagy játékosok és annyira átlátszóak a számomra, mint a kristálytiszta hegyi patak vize.
A minap olvastam, ne legyenek illúzióid, aki udvarol az dugni akar. Tényleg ennyire egyszerűek lennétek férfiak? Nem hiszek már ezekben a tündérmesékben, hogy jön majd egy olyan, aki szeretni fog és blablablaaa...
Lejjebb olvasom a kérdéseket, hogy a pasik miért tűnnek el ismerkedés alatt se szó se beszéd, majd jönnek hozzá a kommentek, hogy csak azért tűnt el, mert az a másik nő könnyebben dugható, hát ennél kiábrándítóbb dolog nincs a világon. Itt nem számít személyiség, intellektus, nem számít semmi csak az, hogy bevarázsolják a macit a málnásba. Ez komoly??? :D
Hegyi patak ide, kristálytiszta oda, valahogy mégiscsak átcseszek anyukám. Igen nyilván zsenikém....mindenki akar dugni van ak ezt egyszer képzeli el, van aki párkapcsolatban. Érted meg nehogy pedálozni kelljen már egy normális hapsinak 2 hónapot még úgy is, hogy kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, mikor te voltál a bal F asz és két jöttment répájára ráugrottál pillanatok alatt.
Értem én, hogy csalódtál és az illúziókat amik alkalmassá tesznek arra, hogy leélhess valakivel egy életet már csak 25%-ban birtoklod, de ez nem a férfiak hibája, hanem elsősorban a tied, másodsorban meg azé a kettő férfié akikkel előzőleg voltál.
31/f
Talán mert nem létezik, Kérdező?
Én se hiszek benne, még az Érmelléki Kuglófember is valóságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!