Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontottam el nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el nála?

Figyelt kérdés

Van egy kedves ismerősöm - munkatársam (férfi), akivel értelmesen mindenféle érzelmi töltöttség nélkül kommunikáltunk eddig (7 hónapja ismerjük egymást).

Ugyan nem mondtuk ki, de érezhetően létezik a határ, amit nem lépünk át.

Egy ártatlan csevegésben megjegyeztem egy általa elküldött GIF után, hogy neked szebb a szemed és ártatlanabb is a tekinteted, erre a válasza: ne mondd ezt!

Meglepett, hiszen nem másképpen gondoltam, mint ahogy írtam. Valami elcsúszott úgy érzem...

Jött a családdal, hogy félti őket és egyebek, én meg csak bámulok magam elé, vajon mi lelte.

Ha a munkahelyen összefutunk, napi szinten rákérdezünk egymásra, mi a helyzet, beszélünk a munkáról és általában mindenről, nézeteink sokban egyeznek.

Vakon megbízom benne, mert nincs hátsó szándék a beszélgetések mögött.

Azonban most rettentően rosszul érzem magam, ezek után mi legyen...

2017. aug. 12. 19:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A segítő szándékú hozzászólásokat köszönöm szépen. A legközelebbi személyes találkozás alkalmával tudni fogom hogyan tovább. Nem kezdeményezek beszélgetést erről, nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni.

Részemről 1 lépéssel nagyobb távolságot tartok a jövőben.

2017. aug. 13. 08:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem okoskodni szeretnék, de szerintem pont hogy meg kellene beszélnetek ezt az egészet, az jóval tisztább megoldás. Nem kell nagy feneket keríteni neki, egyszerűen elmondod, hogy nem flörtnek szántad, csak rosszul jött ki a megjegyzésed, és a továbbiakban kerülni fogod az ilyen kijelentéseket, de attól még lehettek jóban.
2017. aug. 13. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!