Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el nála?
Van egy kedves ismerősöm - munkatársam (férfi), akivel értelmesen mindenféle érzelmi töltöttség nélkül kommunikáltunk eddig (7 hónapja ismerjük egymást).
Ugyan nem mondtuk ki, de érezhetően létezik a határ, amit nem lépünk át.
Egy ártatlan csevegésben megjegyeztem egy általa elküldött GIF után, hogy neked szebb a szemed és ártatlanabb is a tekinteted, erre a válasza: ne mondd ezt!
Meglepett, hiszen nem másképpen gondoltam, mint ahogy írtam. Valami elcsúszott úgy érzem...
Jött a családdal, hogy félti őket és egyebek, én meg csak bámulok magam elé, vajon mi lelte.
Ha a munkahelyen összefutunk, napi szinten rákérdezünk egymásra, mi a helyzet, beszélünk a munkáról és általában mindenről, nézeteink sokban egyeznek.
Vakon megbízom benne, mert nincs hátsó szándék a beszélgetések mögött.
Azonban most rettentően rosszul érzem magam, ezek után mi legyen...
A segítő szándékú hozzászólásokat köszönöm szépen. A legközelebbi személyes találkozás alkalmával tudni fogom hogyan tovább. Nem kezdeményezek beszélgetést erről, nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni.
Részemről 1 lépéssel nagyobb távolságot tartok a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!