Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok ezért a párotokat?
Krónikus beteg, mikor összejöttetek már akkor tudott róla, csak eltitkolta előletek.
Erre az egészre, állapotának a romlásakor derülne fény.
Vele maradnátok, vagy elhagynátok? Abból kiindulva, ha ezt eltitkolta, akkor milyen rejtegetnivalói lehetnek még, ezen kívül.
Ha szerelmes lennék, akkor végig vele maradnék. Ha nem, akkor elhagynám.
20/N
Nem tudom miért nem lehet leírni konkrétan,mi a baja. Akkor tudnánk miben akadályozza a teljes élet élésében és a kapcsolatban,mondjuk aki szívbeteg azzal az ágyban lehetnek gondok, nem tud bír úgy teljesíteni.
Hasonló szituációban ha egy lány tudná,hogy nem lehet gyereke én pedig akarnék,próbálkoznánk ő tudja,hogy nem lehet vagy nem tudná kihordani de nem mondaná meg,hanem csak próbálkoznánk én kiraknám. Ha az elején szólna, sajnos neki szív problémája van (exem is wpw szindrómás volt) vagy meddő vagy .... akkor eldönteném még az elején hogy gyerek mentes életet vagy örökbefogadást vagy más módszerrel gyereket választanám, vagy más lányt.
Gratulálok!Hagyd el! és a következő kapcsolatodban is így álljon hozzád a párod, ha valami bajod lesz, majd lecserél, hiszen vmi bajod van.
És nyugodtan büszke lehet rád anyukád!
Betegságtől függ hogy az milyen kihatással van a te életedre illetve a kettőtök kapcsolatára.
Ismerősön férje meddő volt, 10 év házasság és sikertelen próbálkozás után a férj barátjától kellett megtudnia hogy a srácnak egy gyerekkori betegség miatt nem lehet gyereke.
Elvált és teljes mértékben megértem. Most meg már a kora miatt necces a gyerekvállalás. A férje tönkretette az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!