Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezet észreveszi, ha két ember vonzódik egymáshoz? Miből?
Elvileg tetszem egy férfinak, mindenki ezt mondja legalábbis, de én nem tudom eldönteni, hogy így van e.
Sokat keresi a társaságom,és csillog a szeme, ha néz, de lehet, hogy alapból olyan neki :D meg amúgy mindenkivel kedves.Nekem tetszik egyébként.
Kisugárzás Látni lehet rajta, hogy kivirul a közeledben, vágyakozva néz rád, teljesen megfogja a lényed.
Nekem is ezt mondták, amikor látták rajtam, hogy tetszik egy férfi, csillogott a szemem.
Az efféle tekintetet minden ember észreveszi.
Ha kommunikálnak egymással, akkor a testbeszédükből, na meg abból, hogy miket mondanak egymásnak simán le lehet vágni, hogyha tetszenek egymásnak.
Viszont ha nem kommunikálnak, akkor nem. :D Rólam sosem tudják, hogy nekem ki tetszik, mivel aki tetszik, azzal alapból nem beszélek egy szót sem, kerülöm a társaságát. :D
Igen, észreveszik ha valakik erősen vonzódnak egymáshoz.
Nálam is van ilyen kollégám, és nem egy ember mondta már, hogy tetszem neki, holott nem udvarolt. ( én is észrevettem). :)
Testbeszéd, érdeklődés, de leginkább a tekintet.
Lehet visszafogni magad én nem kell megszólalnod sem, a nézés viszont pl sokszor elárul, akkor is, ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!