Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámehet a kapcsolatunk, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a kapcsolatunk, ha nem akarok vele felmenni a lakására?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk meg a párommal, minden jól alakult eddig, de félek felmenni hozzá. Én kertes házban lakom a szüleimmel, ő panel 9.emelet. Mivel egyedül lakik, kézenfekvő lenne, ha hozzá mennénk fel. Párszor már aludtam nála, de nagyon nehéz volt. Fuatalabb koromban pánikbetegségem volt gyógyszeres kezeléssel elmúlt. Most rosszul vagyok, ha liftbe kell szállnom, az erkélyre ki sem merek lépni, belegondolok, hogy a "levegőben" vagyok, és nagyon szorongok. Nagyon rendes velem, ő azt mondja, hogy hosszú távra trrvezne velem, de pl. az összeköltözést is oda tervezné, mert egyébké t egy nagyon jó környéken lévő, szuper lakás. Anyagilag még nem áll úgy, hogy kertes házat vegyen, meg ezt nem is várom el tőle ennyi idő után. Gondoltam rá, hogy pszichológus segítségét kérem, mert már az is megfordult a fejemben, hogy hogyan menekülnék, ha kigyulladna, vagy leszakadnának az emeletek :( Bármilyen tanácsnak örülnék, mert nem akarom elveszíteni.
2017. aug. 11. 17:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én tüdőbeteg vagyok sokszor erős klauszrofóbiával, tökre megértelek. De muszáj lifteket használnom.

Olyankor légzőgyakorlatokat végzek.

Az lekött eléggé.

Laktam én is 9.-en, ment simán.

Pszichológus is segíthet, amúgy dohányzol?

Mert nekem ez volt az első jel, csak jóval később jöttem rá.

2020. okt. 5. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!