Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rámehet a kapcsolatunk, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a kapcsolatunk, ha nem akarok vele felmenni a lakására?

Figyelt kérdés
Fél éve ismerkedtünk meg a párommal, minden jól alakult eddig, de félek felmenni hozzá. Én kertes házban lakom a szüleimmel, ő panel 9.emelet. Mivel egyedül lakik, kézenfekvő lenne, ha hozzá mennénk fel. Párszor már aludtam nála, de nagyon nehéz volt. Fuatalabb koromban pánikbetegségem volt gyógyszeres kezeléssel elmúlt. Most rosszul vagyok, ha liftbe kell szállnom, az erkélyre ki sem merek lépni, belegondolok, hogy a "levegőben" vagyok, és nagyon szorongok. Nagyon rendes velem, ő azt mondja, hogy hosszú távra trrvezne velem, de pl. az összeköltözést is oda tervezné, mert egyébké t egy nagyon jó környéken lévő, szuper lakás. Anyagilag még nem áll úgy, hogy kertes házat vegyen, meg ezt nem is várom el tőle ennyi idő után. Gondoltam rá, hogy pszichológus segítségét kérem, mert már az is megfordult a fejemben, hogy hogyan menekülnék, ha kigyulladna, vagy leszakadnának az emeletek :( Bármilyen tanácsnak örülnék, mert nem akarom elveszíteni.
2017. aug. 11. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Kezeltesd magad! Beteg vagy.
2017. aug. 11. 17:41
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor sokáig nem viselném el ezt a másiktól, mert nem bírom az ésszerűtlenséget, amiket leírtál, azok pedig puszta baromságok. Főleg az, hogy leszakadnak az emeletek, lol, de a többinek sincs sok alapja.

Pszichológus, ennyi, mert ez nem normális.

2017. aug. 11. 17:42
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Mint minden felelmet, ezt is ugy lehet lekuzdeni, ha csinalod es elebe mesz. Panikolassal meg orankent 5 ezres csevegessel valakivel, aki megertoen hallgatja, ahogyan meg jobban belelovallod magadat, soha nem fog semmi tortenni. Ha nem akarsz liftezni, ne liftezz. Legalabb plusz fenekedzes. Ha nem akarsz kimenni a teraszra, hat ne menj. Nem kotelezo program gondolom. Vagy gondolj arra, hogy en pl. a 25.-en lakom, es garantaltan elobb halok meg mint te :D.
2017. aug. 11. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Mehetsz a lépcsőn, legalább az edzés is meglesz. De amúgy igen, kezeltetned kellene magad.
2017. aug. 11. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

Míg ezt "kinövöd", használd a lépcsőt. Nem hiszem, hogy ez egy akkora probléma, amit ne tudnál megoldani vagy ne lehetne akár elfogadni. Kár ennyire aggódnod miatta, pláne, hogy komolyak a partnered szándékai.

31/f

2017. aug. 11. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Menj pszichológushoz. Pánik beteg vagy.

(Amúgy én sme szállok liftbe. Élmény volt a 7. lakni :)

2017. aug. 11. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Nekem mar volt szerencsem liftel zuhanni nehany emeletet, azota en se szallok liftbe, de gyalog is fel lehet menni.
2017. aug. 11. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
20%
Én meg egy egész hétvégére bennragadtam, de inkább liftezek nem mászok fel napi 20-or a 6-odikra!
2017. aug. 11. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kell szakemberi segítség neked és most nem csak azért, mert ott lakik a párod. Alapjáraton az életminőségeden jelentősen segítesz, ha tudod kezelni a hasonló szituációkat (pl. fel kell menned az új munkahelyeden a -re, ahol van az íróasztalod és szép tágas, sok ablakos a tér - akár ez is stresszforrás neked). Nem hiszem, hogy örökre komplett meg tudsz ezektől szabadulni, de ha kapsz egy hatékony módszert, amivel a pánikon úrrá tudsz lenni, akkor nyert ügyed van! :)
2017. aug. 11. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Igen rá, te pedig kezdetnek menj el valami jó orvoshoz, vagy pszichomókushoz, mert beteg, amit csinálsz.
2017. aug. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!