Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akiknek nem a boldogság hajszolás, élmenyszerzés és a karrier az egyetlen céljuk?
Figyelt kérdés
Nem szeretem azt, ha valakinek csak a karrier és élvezethajszolása az egyetlen céljuk és csak anyagiakban gondolkozik, hanem legyen valami ideológiája egy olyan cél ami nem öncélú és túlmutat önmagán. Ez nekem azért is lenne fontos, mert nem tudok tömegemberekkel komolyan beszélgetni és ez a lányokra is igaz.2017. aug. 10. 20:11
11/27 anonim válasza:
10.: ha legalább jól használnád a szellemiség szót... látszik, hogy nem olvasol túl sok könyvet, neked ezt javaslom első körben magad fejlesztésére.
Miért ne tehetne valaki jót a munkájával? Ha megfelelően választott, a munka nem csak egy pénzkereseti forrás, hanem fejlődés javítás is.
2. hsz voltam
22/N
12/27 anonim válasza:
Lebegsz, kérdező. Hány éves vagy? Maximum 22-23 évesnek tippelnélek szellemi képességeid és élettapasztalatod alapján. Mennyit dolgoztál? Úgy értem, rendesen. Gondolom, nem sokat. Talán semmit sem. Úgy gondolom, hogy vagy elég iskolázatlan vagy vagy valami köldökkoszpiszkáló egyetemi szakon vagy éppen. De ne aggódj, pár év és majd az élet helyre rak, szóval lehet még belőled rendes ember. Most meg kb. azon a szinten vagy, mint az utcafilozófusok a Blahán.
13/27 A kérdező kommentje:
#11 Az nagyon is jó dolog, hogyha a munkájával segíti a társadalmat, de nem azt lehet látni, hogy ez lenne a tendencia. Igen nem szoktam sokat olvasni, mert olvasási zavarom van és a helyesírás se az erősségem, nehezen tudom megérteni a szövegeket, ezért az okos művelt barátommal beszélgetünk nagyon sokat és sok előadásokat hallgatok. Elmúlt két évben elég sokat művelődtem, önbizalmam is javult, mert előtte kb. semmi célom nem volt. Nem sértésnek írom a tömegemberséget csak olyan emberekkel nem tudok beszélgetni, akiknek csak öncéljaik vannak, nincs véleményük semmiről, ezt nem nagyképűségből írtam én szeretnék azért küzdeni, hogy egy emberségesebb, szellemes társadalomban éljünk.
2017. aug. 10. 20:36
14/27 A kérdező kommentje:
#12 Bocsánat, hogy nem vagyok akkora proli, mint te! Erről sajnos nem tehetek.
2017. aug. 10. 20:38
15/27 anonim válasza:
Mindenki a boldogságot hajszolja. Téged egy ilyen csajszika tenne boldoggá. Ezért hajszolod. Élmények nélkül meg milyen egy élet?
16/27 anonim válasza:
Látod, kérdező. Ennyi kellet. Két-három provokatív komment és ugyanúgy lementél kutyába, mint bárki más és elkezdtél prolizni. A következő talán az lesz, hogy anyámat szidod vagy hasonlók. Látod, ugyanolyan vagy, mint bárki más. Még egy kicsit provokatív kommentelőt sem tudsz kezelni. Akkor meg miről is beszélünk? Milyen szellemiségről? Mások leprolizásáról?
17/27 anonim válasza:
De unalmas, hogy itt mindenki vagy aspergeres vagy diszlexiás, és a leghülyébbek pofáznak a legtöbbet és nem tudják fogadni a kritikát.
18/27 anonim válasza:
Egyébként jogos az utolsó válaszoló felvetése. Tényleg mi ez, hogy minden második kérdezőről kiderül, hogy nem tud olvasni/írni/gondolkodni/evőeszközzel enni?
19/27 anonim válasza:
És abban is igaza van a 17esnek, kedves András leghülyébbek pofáznak a legtöbbet😂😂
20/27 anonim válasza:
Kérdező, te nem a boldogságot keresed? Mindenki azt keresi, csak más dolgokban. Te is azt keresed. Azok a leghétköznapibb emberek, akik magukat különbnek gondolják másoktól, akik magukat a tömegemberek fölé helyezik, valójában azok a legjellegtelenebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!