Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vöröshajú férfiak örök magányra számítsanak?
(A kérdés direkt így van megfogalmazva, nem vegyétek komolyan) :)
Szóval van olyan nő akinek tud tetszeni egy vörös hajú férfi? Tudom ott van Halott Pénz, de ő sikeres, ezért tetszik annyi nőnek. Tegyük fel van egy átlagos vöröshajú férfi, akinek mondjuk megnyerő a személyisége, és arca is jól néz ki. Személy szerint nektek bejövős lehetne egy ilyen férfi? (Nem önhirdetni akarok, csak kíváncsi vagyok, a nők mekkora részének nem jön be ha valaki vöröshajú)
A vörös hajú csajok közül rengeteg az eszméletlenül jó nő.
Gondolom akkor ez fordítva is igaz, hogy sok nőnek tetszenek vörös hajú férfiak
Szerinted Harry herceg örök magányra van ítélve?
Van akiknek a vörös haj tetszik. Szerintem nem kell foglalkozni az ilyen b.kó sztereotípiákkal.
Nekem a kölyökidő cimű műsorba a vöröshajú srác volt a kedvencem a szeplős arcával, mert tök vicces volt. :D
Szóval, hogy ne csak gazdagék példáját mondjam. :)
Előző voltam.
Nekem pl volt sötétebb vôrôs haju pàrom.
Nincs baj sztm vele.
Ed Sheeran már akkor lek..rta a fél celeb világot,mikor még nem volt felkapott.
És használt ruha,vörös haj...csakis egy Weasley lehet:D
Nem mert bátyám is elkelt....igaz 40-évesen:)
Nekem a kreolos bőrű barna hajú férfiak jönnek be mert én is született vörös vagyok.
Egy vörös pasi csak "fajtárs"...tesó olyan mutáns'mint jómagam.
Világos tónusú férfiból csak Paul Bettany. :)
Sok Szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!