Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan, hogy a nagy mell lóg?

Figyelt kérdés

Elterjedt tévhit az oldalon, hogy akinek nagy a melle, az biztos csúnya lógós.

Sokan írják, hogy inkább legyen pici (AA-A, nagyon max B), mint nagy, de ronda lógós.

Természetes nagy mellem van (75E), emellé vékony is vagyok, de szép feszes, cseppet sem lóg. Anyukám már elmúlt 50, kétszer szült, szoptatott, mégse lóg a melle.

Viszont láttam már olyan kis mellű (korombeli) nőket, akiknek a testalkatuktól függetlenül lógott a melle.

Szóval, honnan indult ki az elmélet, miszerint inkább a nagy lóg?

2017. aug. 9. 16:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

o.O

Ez tavalyi kép róla ( érdekes, itt már azt írják formás):

[link]

Köszönöm, ha az én mellem is így fog kinézni 15-20 év múlva, akkor én azt hiszem boldog leszek ( továbbra is :D)

2017. aug. 10. 19:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert lóg. Lehet valaki szerencsés, hogy 20 évesen talán nem annyira, de az átlagnak lóg ilyen-olyan mértékben. Az enyém azt extrém példa, de a bordakosaram aljáig lelóg. Persze arccal váltig állítom, hogy szemezni tudok a bimbikkel, olyan feszes :D De még az életben nem láttam nagymellű nőt, akinek ne lógott volna, pláne egy-két gyerek után. (Szakmámból adódóan láttam már jó párat.) Azt külön hihetetlennek tartom, hogy 50 évesen nem lóg, ugyanis az már klimax környéke, és túl vagy éppen benne van egy második hormonális leépülésben...

Nyilván a nagy melleknél sokkal gusztusosabb a lógás, hiszen a térfogatánál fogva jobban mutat, mint egy ellapult tejeszacskó... de ettől még lóg.

2017. aug. 11. 07:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha a nagy mell nem lóg, ott 90%-ban szilikon van a háttérben (az ugyanis nem nyúlik a korral).
2017. aug. 11. 17:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekem és az aktmodell csajnak a suliban ugyan akkora mellünk van. Az enyém alá befér az ujjam úgy, hogy eltakarja a mellem, a modellcsajnak ellenben baromi szép, feszes, semmi lógás nincs benne. Szóval ez szerintem genetika/testtartás/melltartóviselés kérdése, és való igaz, hogy nem minden nagy mell lógós (eleinte)
2017. aug. 23. 16:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Köszönöm 13-as, tehát az enyém sem lóg :D Egyetlen ujjamat sem takarja el, ezt a ceruzás kihívást sem tudtam megcsinálni, mert nem maradt ott, nem is értettem... (75D-E) Alapvetően van benne egy enyhe lógás, mármint a cseppforma ugye, de ha izgatják vagy hideg van, szó szerint úgy áll, mint egy szilikonos. Amúgy 25 vagyok. Remélem így marad sokáig:D

Én úgy vettem észre kérdező, hogy aki vékony, és úgy nagy, annak ritkábban lóg, mint annak, aki husibb és amellé még ez is nagy (pl alma alkatú, nagy has, nagy mellek) De ismerem vékony lányt, akinek képeken picikét sem látszik, annyira feltolja az óriási melleit, de aki már látta, ő mondta, hogy nagyon lógnak. Mondjuk az nem is D kosár már messze, az biztos...

2017. nov. 2. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!