Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan, hogy a nagy mell lóg?
Elterjedt tévhit az oldalon, hogy akinek nagy a melle, az biztos csúnya lógós.
Sokan írják, hogy inkább legyen pici (AA-A, nagyon max B), mint nagy, de ronda lógós.
Természetes nagy mellem van (75E), emellé vékony is vagyok, de szép feszes, cseppet sem lóg. Anyukám már elmúlt 50, kétszer szült, szoptatott, mégse lóg a melle.
Viszont láttam már olyan kis mellű (korombeli) nőket, akiknek a testalkatuktól függetlenül lógott a melle.
Szóval, honnan indult ki az elmélet, miszerint inkább a nagy lóg?
Az lóg, ami olyan, mint a leeresztett tejes zsacskó, ki van nyúlva, hosszúkás, padlót nézi a mellbimbó. De miért hiszik azt, hogy B felett mindenkinek ilyen?
Persze, hogy nem labda alakú, de a normális csepp forma (amilyenre a természetes hatású szilikont is csinálják már sok esetben), miért lenne lógás?
Így van, ebben egyet értek.
A válasz pedig röviden: a média hatása. Óriási pénzek vannak abban, hogy ne legyél elégedett magaddal, fogyaszd a szépészeti termékeket, na meg a plasztikában is...
HA felmész egy-egy plasztikai sebész oldalára, rengeteg olyan képet is találsz mellfelvarrás előtt-és utána képeknél, ahol egy teljesen normális mellett varrattak fel(jebb)...
(Egyébként tini koromban én is bedőltem, és majdnem megcsináltattam, mert rosszul voltam magamtól.. A média szerint egy normál mell már lóg és csúnya.. Aztán mikor ott volt a kezemben a döntés szabadsága, mint ha megvilágosodtam volna, hogy szépek a melleim, tiszta hülye vagyok, én ezt nem akarom... Ez kellett hozzá, hogy felébredjek és elfogadjam magam. Megjegyzem a párom nem tud betelni velük, mindig elmondja milyen gyönyörűek, és hogy imádja őket.. )
Jól döntöttem, de tudom, hogy egy kevés önbizalommal rendelkező ember mennyire befolyásolható, és hogy mennyire hat ránk a média ( saját bőrömön tapasztaltam meg, 18 évesen)
Eddig minden nagymellű nő ismerősöm állította, hogy az ő melle nem lóg. Dehogynem.
Lehet mást értesz lógás alatt, ezért nem veszed észre.
Hány ujjad fér be a melled alá, úgy, hogy a melled ellepi? Ha 1et kitakar, az már lóg. Minél több ujjad tudod eltüntetni, annál jobban lóg.
Barátnőmnek kb 3 ujja fért be, de szerinte nem lógott, a nagy mell lefelé is nagy, nem csak oldalra és felfelé. Szerintem viszont ez a lógás. Egy kismell, úgy feszülhet természetesen, mint egy szilikonos mesterségesen. Az alá nem tudod bedugni az ujjad, hogy ellepje a mell, szemből ugyanúgy látszani fog az ujj a mell alatt fektetve.
Próbáld ki a tükör előtt és megkapod a választ.
Egyébként nem hiszem, hogy a lógós mell csúnya, de azért ne tagadjuk már le a nyilvánvalót, csak a tényeknek tulajdonítsunk pozitív vagy semleges jelentést.
Nekem nagy kisajkaim vannak. Nem hiszem, hogy ettől ronda lenne, akármit is gondolnak mások, szerintem szép a maga módján, ha nem is felel meg a szépségideálnak, de ettől még nem hívom normálisnak, hiszen nem az.
De igen, normális az is. Miért ne lenne az?
Ami rendellenes, nem normális. Ami eltér a többségtől még simán lehet noralis. Igaza van az előtted írónak: média
kép alapján mindenki döntse el magának.
Most megnéztem a #13-mas válaszolónak. D-s mellem van és egy ujjamat se takarja ki.
Tegyünk már különbséget a fogalmak között kérdező, mert erősen kevered a dolgokat.
-lóg a nagy mell? Igen
-természetes, hogy lóg? Igen
-van akinek bejön a nagy mell annak ellenére, hogy van egy természetes lógása? Igen (mi az hogy!)
Akkor meg mit pörögsz itt, hogy média? A média sokkal inkább fetiszizálja a nagy kebleket, és a kis mellű nőknek sokkal több oka lenne panaszkodni, hogy a színésznők, énekesek, cslebek többsége bizony inkább a van mit kipakolni kategória (pedig a kicsi is szép, és rengeteg férfi meg azt imádja)
Te miről beszélsz amúgy? Nézz már körül, hogy egy Keira Knightly-ra hány kebelcsoda jut a médiafelületeken?!
Akkor pontosítsunk: senki nem mondta, hogy a nagy mell a média szerint nem ideális.
Azt állítottuk, hogy a média szerint, a TERMÉSZETES nagy mell nem ideális. Ellenben a SZILIKONOS nagy mell igen!
Meg van uyge a különséég?
Keira Knightly-t most vagy nem értem, miért hoztad fel, mert számomra sem nem szexistennő, hogy sulykolni kéne, sem nem nagy mellű. Kis mellű és befutott igen, de nem rétem mit akartál mondani ( lehet fáradt vagyok).
De ha már celebek, akkor érvelek is a fentiekre:
Fel lehet csapni a legalja szenny búvár magazinokat, és online portálokat, akik a celebekkel foglalkoznak, és rájuk lehet keresni a külföldi oldalakon is.
Csak hogy 1-2 példát mondjak, ami kapásból eszembe jut, hogy a médi szerint lóg a mellei Lindsay Lohannek, a pókemeberes csajnak ( még az eredeti filmből akinek nem jut eszembe most a neve), Lady Gagának, de hogy magyar példánál maradjunk, annak idején ugyanezt fröcsöklét Bódi Szilviról, meg valamelyik VV-s luvnyáról is.
Akkor miről is beszélünk, hogy a média szerint a természetes nagy mell a jó? Nem, a szilikonos nagy mell a jó.
Ettől még nyilván vannak kismellű színásznők, akik nem csináltatják meg a mellüket( sokakkal ellentétben!).
Hát erről beszéltem fentebb.
Bocs az elírásokért, siettem*
JA és tessék, meg is nyitottam az elsőt, amit az egyik bulvár alja retekre kiadott:
Cím:"Az énekesnő lógó mellei kiverték a biztosítékot mindenkinél"
Hol lóg már ez a mell??
Meg a másik barma, komolyan, nehogy már Kim Kardashian melle lógó legyen... Hihetetlen:
Tolvai reni melle nem lóg, de a kardashian cici jobban lóg az átlagos nagy melleknél. Barátnőm melle is pont ilyen, meztelenül a fél keze aláfér.
Én elhiszem, hogy a kérdező melle annyira sem lóg, mint a celebeké, de majd 10 év múlva is nézze meg, gondolom 20 év körül lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!