Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is feltűnt, hogy itt igen sok Egyetemista ("jobb esetben") ossza az észt az életrôl. Fôként nôktöl hallom, hogy elvárják a pasitôl, hogy 25 éves kortol lakjon kűlôn. Sporoljon saját lakásra is emellett?
Sztm amîg az iskolapadba ûl ,addig ne osza az észt ,hogy mit hogyan.
Majd ha megkapja az àlom melôt jô fîzetéssel ,kûlôn lakik és sporol ,van kocsija stb...
A màsik meg hogy a legtôbb Egyetemista lenézi a màsikat.
Igen nagyra van magàval (azt még megértem aki nem bûfészakra jàr ,hogy bûszke)
Elvárogatni úgy, hogy csak rábök a neki megfelelőre, aztán beleülni a kényelembe az könnyű. Gondolom nem esik jól neki megdolgozni ezekért, ez ugye a "férfi dolga", biztosítsa a jólétet, cserébe kap friss pipihusit...
Hát kérem, a feminizmus csak addig tart ugye, amíg nem kell egy zongorát felcipelni a tizedikre.
Hogy a pasas mégis hogyan teremtse elő ezeket az összegeket, azt rugalmasan kezelik az ilyen nőcskék. Ahogy akarja! Spóroljon, kolduljon, vegyen fel hitelt, úgyse neki kell visszafizetni. Ha majd jön a bank tartani a markát, csajszi szépen odébbtipeg egy tehetősebb kan mellé, a hősünk meg évtizedekig nyöghet az adósságspirálban.
Te is ülhettél volna az iskolapadban, ilyen helyesírással fogalmam sincs, hogyan érettségiztél le, semmi okod kötekedni az egyetemistákkal.
25 fölött miért lakna az ember a szüleivel?
4 ,igen ûlhettem volna ,felis vettek két Fôiskolàra. Nekem màs terveim voltak. Bejôttem a dolgok ,én 19éves korom ôta kûlôn lakok. Megvan mindenem ,az àtlagnàl jobban élek.
Ink dolgozok ott ,ahol jôl is érzem magam és többet keresek vele mint sok Egyetemista.
Én nem azt mondtam ,hogy a tanulàs kônnyû! Nincs azonkivûl bajom vele ,hogy sokan elszàltak maguktôl. Mondjuk ez se hàtràltat semmiben. Ausztriàba pl nincs ilyen mentalîtàs.
Volt pàr osztàlytàrsam ,fûû Egyetemre jàrok ,aztàn àlandôan kérdik ,hogy nem e tudok kint pultos ,konyhai kisegîtô melôt ,mert jobban fîzet mint a Diplomàs melojuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!