Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cristiano Ronaldo vagy Sergio Ramos a jobb pasi?
Kb 7-8 hónapja nézek "aktívabban" focit, mert a barátom szereti és szoktunk közösen nézni meccseket. Na Ronaldot eddig is tudtam, hogy kicsoda, szerintem jóképű férfi és jó focista is. Sergio Ramost nem vágtam előtte, hogy ki, mostmár igen és szerintem Ronaldo az, aki sokkal jobban néz ki. Plusz nekem iszonyatosan unszimpatikus ez a Ramos gyerek, eddig kb ahányszor néztem Real meccset, tuti hogy őfelsége Ramos lenyomott valami színészkedest, de a BL döntős "produkciója" volt a legvisszataszítóbb, mikor Cuadradot ki is állítottak a szineszkedese miatt..
(De ne támadjatok le foci kedvelő, Realos fiúk, akik esetleg bírják is Ramost, en nem értek a focihoz rendesen, csak nekem ez jött le h toppon van a színészkedesben és ez eleg visszataszító.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!