Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak élőben megy az ismerkedés?
Átlagos srác vagyok. Sokat dolgozom, olyan a munkám, hogy nem nagyon találkozom emberekkel. Éppen ezért több társkereső, barátkereső oldalon vagyok fent. És itt soha semmi sem jön össze.
Viszont amikor itthon vagyok, és csak úgy, véletlen szituk miatt megismerkedem egy lánnyal, onnantól kezdve megy minden. Példaként említve eddig még mind a 3 álláskereső meghallgatás után összejöttem valakivel. Nem jelent gondot a spontán kommunikáció sem. Viszont hogy valakinek üzenetet küldjek pl badoon, és elvárjam h válaszoljon? inkább nem. Miért van ez szerintetek?
Hol kéne mennie még, mint élőben?
Más lehetőség nincs.... a netes ismerkedés egy rakás szarkupac 😃
De ha fizikailag nem tartózkodom itthon, akkor úgy lenne az egyszerűbb h neten megismerkedek valakivel, aztán majd élőben. Mivel nem tudok csak úgy leszólítani valakit mert elválaszt legalább 500 km.
Már azért is foglalkoztat a kérdés, mert már hallottam olyanokról, akik neten ismerkedtek meg.
Azért, mert az élőben való ismerkedés spontán, és tényleg ahhoz mész oda, aki tetszik. Aztán azonnal kialakul egy közelebbi kontaktus, hiszen ott vagytok egymástól maximum egy méterre.
Míg a társkeresők olyanok, mint a húspiacok. Egy nőnek nagyon sok férfi ír, sokszor ugyanazt az üzentet. A 3-4. után meg már lehet, hogy nincs is kedvük megnézni, ki is a másik. Ja, és általában ott nem az dominál, hogy 'ó igen, ő tényleg tetszik', hanem a kétségbeesettség. '80 lányból egy csak visszaír...'
21/L
Igen, az a probléma, hogy nem ír vissza, pedig úgy érzem, hogy értelmes kommunikációt próbálnék indítani.
Ha valóban így van, ahogy az egyik válaszoló írta, nem is csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!