Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad kedvesnek lenni a férfiakkal?
Alapvetően szeretek kedves lenni az emberekkel, mosolyogni, segíteni. Viszont sok konfliktusom volt már abból, hogy ha pasival voltam kedves, akkor azt hitte hogy bejön nekem, és óriási felháborodás volt belőle, hogy nem akarok tőle semmit.
Még az átlagos srácoknál egy dolog, de akik kicsit flúgosak, azok eleve jobban rám kattannak, gondolom ritkán van, hogy valaki normális velük, és ők azok, akik nagyon durván viselkednek, ha nem akarok tőlük semmit.
Pedig alapból nem tudom felfogni hogy miben reménykednek, van párom, szóval szó sincs arról, hogy bárki más érdekelne, mint pasi, nem tudom, hogy honnan veszik...
Mi a megoldás erre? Ne legyek kedves a pasikkal? Hogyan lehet ezt kivitelezni, ha idegen tőlem a bunkóság?
Elsőre mind normálisnak tűnt.
Fizikai kontaktot mindenkivel kerülöm, ez a maximum, hogy megveregetem valaki hátát aki sír. Meg bemutatkozásnál kézfogás, esetleg 2-3 puszi. Nem szeretek senkihez hozzáérni egyébként.
Csak olyan vagyok, hogy a pénztárossal, a buszsofőrrel, a benzinkutassal, a takarítóval, bárkivel akivel érintkezek, szeretek egyet mosolyogni, meg 1-2 jó szót váltani. Munkatársakkal, egyetemi csoporttársakkal, haverok haverjaival, meg mindenféle emberekkel szintén. Ezt sokan már félreértik, azt hiszik hogy flörtölök, pedig én egyszerűen ilyen vagyok... az idősödő kasszás nénikkel is így viselkedek, pedig ők nem az eseteim. :D
A pasiknak meg van szokva, hogy ők speciel undoríóan bánnak azokkal a nőkkel, akit nem találnak vonzónak.
Aki bejön nekik, azzal kedvesek. Sok pasi annyira gyépés, hogy azt hiszi, bőven elég kedvesnek lenni hosszú távon, és akkor majd a nő felfigyel rá. Ilyenkor van az, hogy friendzone-olják magukat, mert ahelyett, hogy lépnének, folytatják a kedveskedést.
Na ilyen szocializáltsági szinttel nem kell meglepődni hogy az ilyen fajták azt hiszik, hogy a kedvesség=flört.
Mert pl ők csak azokkal a nőkkel kedvesek, akik bejönnek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!