Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini párkapcsolatok témában miért normálisak a nők?
Figyelt kérdés
itt mintha frusztráltak lennének állandóan,semmi sem jó nekik mindenbe belekötnek,nem tudnak öszinték lenni.2017. aug. 7. 17:34
11/18 anonim válasza:
A fikàzàst arra irtam hogy én max azert fikàzok mert gonosz vagyok és manipulálnék cèlom érdekébe de csak olyanokat szoktam akiket szeretek mert akkor vàgom hogy játékpuska leselejtezni nem szép dolog amúgy meg csomóan panaszkodnak itt amiatt hogy manipuláljanak ne aggódj
12/18 anonim válasza:
selejtnek hívni nem leselejtezni
13/18 anonim válasza:
#11 hogy jött ez az üzenet? Random szógenerátorral?
14/18 anonim válasza:
Miért vagy felnőttként a tinik közt?
16/18 anonim válasza:
A tinik definíció szerint lányok, nem nők.
17/18 anonim válasza:
Ott még nem mosta át a korszellem és a média annyira az agyukat, legalábbis nem mindnek. A fiatalabb tini lányok még valóban az érzelmeket és az intelligenciát tekintik értéknek.
18/18 anonim válasza:
Azért, mert egy tini tele van reményekkel. :)
Én tini koromban nagyon durván idealista válaszokat írtam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!