Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pózol majdnem minden lány lóval a Tinderen?
Mikor lett itt mindenkiből rúdtáncosnő hírtelen?
Miért néz ki 20 évesen 35 ös szinglinek?
Miért húzott jobbra hogyha nem válaszol senkineeeeek?
Na szóval. A lopott szöveg után a kerdesem a követekző. Adott ez a Tinder. Sok lány "jobbra húz" rajta ami annyit jelent hogy "tetszem nekik". Elvileg. Viszont nem ír vissza a fele :D. Nem is értem hogy minek húznak jobbra ha még válaszolni sem hajlandóak. Pedig még csak nem is a sablon "sziamizu" szöveget nyomatom. Szerintetek mi a gond?
Ja az meg hogy miért pózolnak lóval, az jó kérdés. Nekem még nem tűnt fel. :D
De ha meglátod lóval, köszönj hellóval! :D
Nem hülyeseg amit mondassz 10 es. De én igyekszem egyedi lenni. Egy beszélgetés alkalmával is. Úgy csinálom hogy utána mégha új arcokkal is beszélget a hölgy azok unalmas senkiknek tűnjenek hozzám kepest :D.
Jó volt a szójátek 11 es :DDD.
10/11-es vagyok. Én is egyedi próbálok lenni, leginkább úgy, hogy magamat adom. De látod, ez kb ennyire elég. Ezeket az arányokat figyeltem meg: normális bemutatkozással, többé-kevésbé jóképű férfiként 100-150 jobbra húzott lányra jut 1 db match, nagy átlagban minden 5. matchből lesz 1 normális beszélgetés, és akivel már beszélgettem, közülük úgy minden 10. lány az, aki nem tűnik el 1-2 beszélgetés után.
Ami azt jelenti, hogy nagyságrendileg átlagosan 3-5ezer lányt kell "végigpörgetned", hogy legyen egy randid. A férfiak nagy többsége ezt látva persze egyből elveszti a türelmét (egyébként nem is csodálom) és sablonlevelekkel nyomul (vagy még ennél is rosszabb "taktikákkal"), amitől a lányok aztán még többet csalódnak, még inkább válogatósak lesznek, és még inkább beleunnak az egészbe.
Szóval igen, egyéniségnek kell lenni, én is ezt vallom, de nem a csajok miatt, hanem azért, mert ne álljunk már be a tömegbe és legyünk már a világban értelmes, gondolkodó emberek. De azért azt is látni kell, hogy a netes társkeresők jellege miatt az eredetiséget legtöbbször embereket negligáló, unott, kedvetlen, internetes ismerkedésbe beleunt, érzelmileg kiégett lányok olvassák a vonal másik végén.
15: Nem azt csinálják, azt a férfiak csinálják (fent említett okokból). És mivel a férfiak ezt csinálják, a nők esélye egy matchre igen magas, szóval megtehetik, hogy válogatnak. Profilfotót és többnyire még bemutatkozást is néznek. Szóval igazából a nők többsége rendeltetésszerűen használja az alkalmazást. Csak mivel nőknél olyan magas a matchek aránya, ezért egy nő könnyen talál magának bármikor pár perc befektetéssel is 4-5 új arcot, akivel cseveghet. És emiatt folyamatosan az új arcok hajkurászása lesz a fókuszban ahelyett, hogy egy meglevő levelezése mögött ismerné meg az embert vagy alakítana ki kapcsolatot.
Ettől még előfordul az is, amit te írsz, de más okból. Előfordulnak olyan lányok, akik mindenkit jobbra húznak, de ők többnyire csak azért csinálják, hogy így teszteljék, mennyire tetszik a férfiaknak a fotójuk. Ők egyáltalán nem társkeresés céljából vannak fent, csak felraknak magukról egy profilképet és aztán nézik, hány férfival matchelnek össze. Aztán akivel összematchelnek, gyorsan ki is törlik, nehogy beszélgetni kelljen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!