Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rettenetesen kivánom a szexet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen kivánom a szexet, lassan egy éve nem voltam senkivel. 😓mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Ja és másik probléma hogy, nagyon nehezen vagy egyáltalán nincs orgazmusom..erre megoldás?

2017. aug. 7. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hm. Ha nincs orgazmusod, mit élvezel a szexben, ha nem teljesül be igazán? Olyan, mintha valaki imádna egy játékot, amin nem tud végigjutni...
2017. aug. 7. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kívánom a szexet de én meg ilyen nőt nem találok. Írhat valaki aki szereti a jó hosszú szexeléseket.
2017. aug. 8. 05:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan állj össze titokban egy 40-es pasival, aki kellően figyelve rád sok sok orgazmust fog neked okozni, és nem úgy hogy ötperc múlva elélvez, de nem is fog reszelni félóráig. Teljesen máshogy oldja meg, ha kellően intelligens hozzá.
2017. aug. 8. 06:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudod, bogaram, eddig, ha rettenetesen kívántál valamit, szóltál anyunak, és ha volt rá keret, előteremtette. Nos, a felnőttkor küszöbét átlépve egyre több olyan problémával találod magad szembe, amiben anyu nem tud segíteni. Ez is olyan.
2017. aug. 8. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!