Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is van így hogy a barátján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van így hogy a barátján kívül nem találkoik senkivel?

Figyelt kérdés

Ugy értem, hogy mi minden hova együtt megyünk.

Haverokkal is együtt találkozunk. A barátom haverjai lettek az én haverjaim is.

Nekem nagyon nincsenek barátnőim.

Egyik barátnőmmel napi szinten beszélgetunk egesz nap messengeren de sajnos nincs időnk találkozni.

Másik pedig kulfoldon dolgozik.

2016. ápr. 17. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam is így van. Csak vele vagy vele együtt vagyok nagyobb társaságban. Nem mintha nem vágynék arra, hogy egyedül is elmenjek valahova, de sajnos nem adott a lehetőség.

Egyedül is jól elszoktam lenni itthon.

Azt gondoltam, hogy csak én vagyok ennyire különc, ezek szerint nem. :)

2016. ápr. 17. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Én amugy a lányok többségével nem igazán jövök ki. Nekem mindig is több fiú barátom volt mint lány barátom. De sajnos velük is megszakadt a kapcsolatom..
2016. ápr. 17. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet,jól megvagyunk,sok közös programot csinálunk,de jó lenne másokkal is.Van pár ember akik néha hozzánk csapódnak vagy mi hozzájuk.Én is szeretnék külön elmenni barátnőkkel,de sajna nincsenek mert másik városba költöztünk mindketten és a régiektől elég messzire kerültünk.Szeretnénk nemsokára gyereket és akkor talán jobban tudunk ismerkedni itt környéken is kisgyerekes szülőkkel. Nem nagyon vagyunk bulizósak se,de szeretünk sok helyre menni. Azért remélem a jövőben megismerkedünk pár olyan emberrel akikkel közösen lehet sok mindent csinálni.Bár így is jól elvagyunk,de azért hiányzik kicsit.
2016. ápr. 17. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van nálunk is...pont tegnap gondolkoztam azon, hogy basszus, ha mi szétmennénk nem lenne senkim szinte....1 legjobb barátnőm van, de nem egy városban lakunk, mindketten dolgozunk...évente ha 2x sikerül összehozni a találkát...Régen sok "barátom" volt, mondhatni hogy társasági lény voltam....de amióta együtt vagyok a párommal (9 éve) szépen lemorzsolódott mindenki az én körömből...Így most vagyok én, a párom és néha összefutunk az ő baráti körével ami szintén pár főből áll...

Hihetetlen, de itt a városba pl senkivel nem tudnék beülni egy üdcsire senkivel sem a páromon kívül....

N

2016. ápr. 17. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazán 1 barátnőm van, a város másik végében, kisbabával otthon.

Havi 2x, ha tudunk találkozni...

Páromnak is 1 igazi barát van, akivel szoktunk találkozni (vagyis àtjön hozzánk.) És itt kb véget ér a baráti kör, a többiek távolabbiak, kevésbé van bolygatva a dolog.

A barátnőm hiányzik, anno majdnem mindennap találkoztunk, amíg nem költöztek el.

2016. ápr. 22. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!