Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt fb-n. Nagyon jól elvagyunk stb. indig rám ir meg ilyenek. A volt barátján nem tette túl magát és még e miat nem akarom elsijetni igen kérdeztem h nem e találkoznánk valahol, ez baj lenne? .
Mit tegyek? Várjak még egy kicsit vagy se? Lehet h sms-t küldök neki vagy felhivom néha (nem minden nap) Szerintetek jó 5let lenne? Szerintem.FB-n amit megosztok mindig lájkolja még ha szerelmes zene vagy akármi ara utaló jel h őt akarom
Mondta semi akadája de még nem akar kapcsolatot majd akkor ha tul tette magát rajta.
Türelem rózsát terem!
Csak ne hagyd kialudni a még csak pislákoló lángokat!
Az én tapasztalataim azt mutatják, h:
Nyugodtan hívd el, de ne kezdd el játszani a megértő jófiút, mert onnantól kezdve csak papírzsep( ez most p vagy b?)inek leszel jó.
Szal arra törekedjél, h ne a volt barátjáról beszéljetek, hanem érd el, h szimplán jól érezze magát és elfelejtse a barátját.
Így talán lesz esélyed, h megkeféld, ami azért fontos, mert hiába vagy bent a málnásban még nem minden ugyanis:
Ha szar lesz a szex meg fogja bánni a dolgot és úgy fogja gondolni, h ez azért van, mert a barátja az igazi, szal csak megerősíted, amit most gondol.
Ha viszont jól megtöcskölöd akkor eszébe nem fog jutni még egyszer a barátjára gondolni.
De ehhez amit leírtam nagyon kell tudni, szal ne éld bele magad.
Ugyanebbe a helyzetben vagyok. Más szeretek, de közben van egy srác akivel szívesen próbálnék felejteni. Ez lehet figyelem elterelés vagy tényleg komoly.
Nem veszítessz semmit ha szép lassan kezdeményezel. Barátként és támaszként állj hozzá aztán úgy is minden alakul tovább magától! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!