Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért tesz ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért tesz ilyen kijelentéseket?

Figyelt kérdés
A barátom tudja, hogy féltékenyebb típus vagyok. Azért nem viszem túlzásba, nyilván, csak egy-két sértődés volt már bizonyos dolgok miatt, szóval tisztában van vele. Ennek ellenére néha mintha direkt lennének elszólásai, amik erre erősítenének rá. Pl. "az a csaj is tök aranyos" stb. - nem pont ezt, csak említettem egy példát. Kezdem azt hinni, hogy lehet, szereti is ha mondjuk vágok ezekre egy fejet, vagy van rá egyfajta reakcióm? Létezhet ilyen? Lehet, hogy én tévedek, és szimplán csak nem vagyunk még annyira egymásra hangolódva ilyen téren, szóval nem tudom... de zavar, szóval hogy tudnám erről leállítani finoman? Kérdeztem már egyszer általánosítva, hogy szokott-e direkt bosszantani. Azt mondta nem. Szóval ha mondjuk nem reagálok rá úgy, hanem ignorálom, abba fogja hagyni? :/
2017. aug. 6. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem pont leszarja ,mire hogyan reagàlsz.

Hisz ezért csinàlja!

2017. aug. 6. 23:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán mert azt a csajt tényleg aranyosnak találja?

Nemtom... mi férfiak olyan bonyolultak vagyunk.

"de zavar, szóval hogy tudnám erről leállítani finoman?"

Például hogy felnősz a helyzethez és akkor majd nem fog zavarni.

2017. aug. 7. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!