Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tesz ilyen kijelentéseke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz ilyen kijelentéseket az egyik barátnőm?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki mostanában folyton mondogatja, hogy mennyire vonzónak tart, meg szépnek. Jó, én ezeken csak mosolygom, mert nem tudok rá hogy reagálni. Olyan "furán" néz rám, meg folyton a fenekemet bámulja. Osztálytársak vagyunk és tesin is mindig néz, mikor vetkőzöm. Múltkor egy buliban elég részeg volt és mondta, hogy ha most én lennék részeg, lefeküdnék vele. Van pasija is, akkor miért csinálja ezt? Erre most hogy reagáljak? Néha olyan zavarba ejtő, főleg úgy, hogy elég bizalmas barátnők vagyunk, de már akaratlanul is kerülöm.

17/L

2009. dec. 31. 01:03
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nemtudom de ebből én azt venném le h kicsit többet érez irántad mint barátság.vagy talán talán kiváncsi h milyen lehet egy lánnyal..ha mentek bulizni rugjatok be jól és feküdj le vele..xd

akkor majd lehet már nemfogja ezt csinálni veled...de az is lehet h majd még többet akar..feküdj le vele és megtudod!xD

2009. dec. 31. 01:13
 2/3 A kérdező kommentje:
de nem kíváncsi, feküdt már le csajjal. ki is lehet belőle nézni ezeket a "dolgait", minden hülyeségben benne van. alapból nem néz ki jókislánynak, tele van piercingekkel, meg tetkókkal, a nézéséből meg azt szűröm le, hogy perverz gondolatai vannak velem kapcsolatban. múltkor mentünk haza valahonnan, a metró fékezett, ő meg megfogta a mellem és ezen röhögött fél óráig-.- egyébként szeretem, csak ezeket a megnyilvánulásait nem tudom mire vélni.
2009. dec. 31. 01:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Tehát van egy biszex barátnőd, aki részegen azt mondta, hogy lefeküdne veled, és egyébként is gyakran mondja, hogy vonzónak tart, és úgy is néz rád. Na vajon mit akarhat? :D

Nézd, ha zavar, hogy ezt csinálja, akkor mondd meg neki. Nem szép tőle, hogy így viselkedik. Én meleg vagyok, és voltam már szerelmes egy heteró jóbarátomba, de eszembe se jutott ilyen tolakodó módon közeledni hozzá. Ha a Te barátnőd nem érzi, hol a határ, akkor Neked kell a sarkadra állnod. Húzd meg a konkrét vonalakat, hogy mi az, ami már túlmegy a barátságon. Ha igazi barát, akkor tiszteletben fogja tartani.

2009. dec. 31. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!