Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos ez a lány.
Kíváncsi volnék, aki lerondázza, az mennyire jó pasas.
#11: De linkelek egy másik képet róla, hátha valaki olyan debil, hogy nem tudja megnyitni. Tessék:
Nekem ne mondd már, hogy ez a csaj jól néz ki, mert komolyan magam alá fektetem a barna kábelt. A csinossága is max a lábaiban merül ki, ami amúgy tényleg okés (de továbbra is deszka és brünhilda alakja van).
Igényes, meg látszik, hogy törődik magával, de attól még nem szép, nagyon nem. Az alakjával nincs probléma, nem girnyó és nem is dagi, átlagos, de öltözködhetne kevésbé divatmajmoló módon is.
Összességében kihozta magából a maximumot, az biztos, de nem tartom vonzónak.
Konyhas neni arcú :D :D Ez kur.@ jo volt!!
Nekem bejon. Talan kicsit sok rajta a smink, s abbol sem az elonyosoket valasztotta. De teljesen jo.
Ááhh... összes képén bő ruhában van, nem látszik az alakja.
Jó széles a csípője, erős testalkatú, és van rajta kis felesleg (talán... valszeg emiatt a bő ruhák)
Nekem nem tetszenek az olyan lányok, akik vastagabbak, mint én.
De sokaknak vonzó, sok ilyen lány mellett látni egy barátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!