Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a my-vip es férfikról akik feszítenek? (mármint mutogatják az izmukat. )
18 éves vagyok, nem tudom, hogy az én korosztályom véleményére vagy-e kíváncsi, de szeriintem csak az a gáz, hogyha valaki úgy mutogatja az izmait, hogy igazából csak ők képzelik be, hogy egyáltalán vannak. Akinek van mit, az szerintem nem gáz, nem köcsögség, stb...
18/L:)
Ha te is azt érzed,hogy gáz akkor szedd le a vipről. Ne rakj ki ilyet. Rakj normális képeket fel és akkor nem gondolják ezt rólad. Szerintem is gáz különben.
24L
na én meg azt hittem, hogy a nőknek fontos az izom:D na mindegy
leveszem
amelyiknek fontos is, az akkor is az ilyen magamutogatásban nem leli örömét, inkább taszítják az ilyen pasik.
nézd, ez olyan, minthogy egy srác sem akarna komolyat olyan lánytól, aki egy szál melltartóban pózol a myvipen, még ha dögös is. vagyis megsunázná, ha lehetne, de nem gondolja róla, hogy ő egy normális csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!