Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy előbb meg akar ismerni és csak utána szexelni akkor kb meddig akar várni a szexszel?
Még mielőtt ezt mondanátok, kérdeztem tőle.
Megismertem valakit, tök jó volt az első randi, megvan a kémia , jól érezzük egymást, majd meghívtam magamhoz grillezni. Csók volt, de amikor többet akartam akkor azt mondta hogy várjunk mert már rég találkozott olyan nővel aki érdekli is és nem csak megfektetni akarja, stb. Én meg szeretném megtudni, milyen vele, ne húzzuk egymás idejét. Hányszor kell még vele randiznom amíg lesz szex is?? Kérdeztem hogy mikor akarja, és mondta hogy majd kialakul. Tetszeni biztos tetszem neki, mert eléggé éreztem ágyéktájon amikor magához húzott, mondta is hogy kíván.
+25 évesek vagyunk
#20 most már biztos hogy provokatív céllal írta ki a kérdést.
az elején még hihető volt mert vannak ilyen nők, de egyre inkább vágja maga alatt a fát a buta, és értetlent játszó hozzászólásaival.
Ameddig el nem nyered a bizalmát,Kérdező.
Ám nem értelek titeket. Más kérdésnél amiatt nyígtok folyvást, hogy a pasi egy sexmániás disznó, csak a testetek kell neki, fujj, golyó általi kötél. Tessék, kaptál egy olyat, akinek a bizalom fontosabb mint a testiség, és nem fekszik le minden egyes szembejövő bögyös macával. Most meg akkor ez a bajotok???
Na elmentek ti a.... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!