Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, hogy előbb meg akar ismerni és csak utána szexelni akkor kb meddig akar várni a szexszel?

Figyelt kérdés

Még mielőtt ezt mondanátok, kérdeztem tőle.

Megismertem valakit, tök jó volt az első randi, megvan a kémia , jól érezzük egymást, majd meghívtam magamhoz grillezni. Csók volt, de amikor többet akartam akkor azt mondta hogy várjunk mert már rég találkozott olyan nővel aki érdekli is és nem csak megfektetni akarja, stb. Én meg szeretném megtudni, milyen vele, ne húzzuk egymás idejét. Hányszor kell még vele randiznom amíg lesz szex is?? Kérdeztem hogy mikor akarja, és mondta hogy majd kialakul. Tetszeni biztos tetszem neki, mert eléggé éreztem ágyéktájon amikor magához húzott, mondta is hogy kíván.

+25 évesek vagyunk

2017. aug. 6. 11:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Megalázó, mert nem akart veled azonnal lefeküdni? De édes! :DDD És akkor ti vagytok, akik napi szinten 5-6 kérdés alatt előadjátok, hogy miért is nincs semmi probléma azzal, ha sunyin eltűnve, vagy esetleg valami flegma dumával utasítotok vissza valakit.
2017. aug. 6. 14:24
 22/28 anonim ***** válasza:

#20 most már biztos hogy provokatív céllal írta ki a kérdést.

az elején még hihető volt mert vannak ilyen nők, de egyre inkább vágja maga alatt a fát a buta, és értetlent játszó hozzászólásaival.

2017. aug. 6. 14:24
 23/28 A kérdező kommentje:
Én provokatív vagyok a való életben is, a külsőm, a véleményem. És egy provokatívabb nő nem tehet fel kérdést? 25 éves vagyok, nem 16 éves kislány. Ha vonzódunk egymáshoz akkor megismerhetjük egymást attól függetlenül hogy az első randin szexelünk, nem? Pont azt jelentené hogy annyira megvan minden a másikban hogy nincs értelme várni.
2017. aug. 6. 14:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezek szerint részéről még sincs annyira minden meg. :D
2017. aug. 6. 14:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Az előbb még azt írtad, hogy neked csak szexre kellene..
2017. aug. 6. 18:27
 26/28 anonim ***** válasza:

Ameddig el nem nyered a bizalmát,Kérdező.

Ám nem értelek titeket. Más kérdésnél amiatt nyígtok folyvást, hogy a pasi egy sexmániás disznó, csak a testetek kell neki, fujj, golyó általi kötél. Tessék, kaptál egy olyat, akinek a bizalom fontosabb mint a testiség, és nem fekszik le minden egyes szembejövő bögyös macával. Most meg akkor ez a bajotok???

Na elmentek ti a.... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@

2017. aug. 6. 20:23
 27/28 anonim válasza:
Még ekkora buta libát...pff komolyan valami agyi problémád van fordított helyzetben ha a pasi akarna csak megfektetni neked állna feljebb...szánalmas
2018. febr. 23. 02:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ti kommentelok vagytok a hulyek. Miert beszeltek tobbes szamban? Ti vagytok? Kik? En egy szemely vagyok es sose irtam ki olyan kerdest amit felsoroltatok. Ha a nok 90%a egy velemenyen van akkor a maradrk 10% nem szolalhat meg? Tudjatok neha jobb ha csak le akar fektetni, legalabb nem kell hallhatni a bajcsevegest.
2018. márc. 2. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!