Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, hogy előbb meg akar ismerni és csak utána szexelni akkor kb meddig akar várni a szexszel?

Figyelt kérdés

Még mielőtt ezt mondanátok, kérdeztem tőle.

Megismertem valakit, tök jó volt az első randi, megvan a kémia , jól érezzük egymást, majd meghívtam magamhoz grillezni. Csók volt, de amikor többet akartam akkor azt mondta hogy várjunk mert már rég találkozott olyan nővel aki érdekli is és nem csak megfektetni akarja, stb. Én meg szeretném megtudni, milyen vele, ne húzzuk egymás idejét. Hányszor kell még vele randiznom amíg lesz szex is?? Kérdeztem hogy mikor akarja, és mondta hogy majd kialakul. Tetszeni biztos tetszem neki, mert eléggé éreztem ágyéktájon amikor magához húzott, mondta is hogy kíván.

+25 évesek vagyunk

2017. aug. 6. 11:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Talán mert kíváncsi vagyok milyen vele? A kémia megvan köztünk.
2017. aug. 6. 12:41
 12/28 anonim ***** válasza:
És utána mondod el,hogy csak szex kell tőle? Vagy esetleg ha jól sikerül ez is,kapcsolatot is el tudnál vele képzelni?
2017. aug. 6. 12:43
 13/28 anonim ***** válasza:
68%

Ezt nem is hiszem el.. Mert kíváncsi vagy milyen vele a dugás? Ezért telibesz*rod, hogy ő komoly kapcsolatot keres? Pont azért nem fektet meg, mert komolyak a szándékai, tetszel neki, tervezne veled. Mondd el neki, hogy Te nem akarsz tőle semmit, csak szexet, nem lesz hülye, egyszer biztos jól megb*asz aztán Te jobbra, ő balra. Az egyenes út mindig a legrövidebb.

(Azon a részen, hogy jaj már megint szabadtéri programot akar hangosan felröhögtem. Egyszerűen senkinek, semmi sem jó.)

2017. aug. 6. 12:51
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Ha megvan minden, akkor miért csak szex kell? Olyan gyakoriak a normális férfiak, hogy lehet válogatni közöttük? Mert nem ezt szoktam hallani...

Bár nyílván jobbat érdemel nálad, úgyhogy inkább hagyd békén...

2017. aug. 6. 12:51
 15/28 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom, hogy nem sietünk el semmit. Találkozgatunk, szexelünk és lesz ami lesz.

Azt nem értem, hogy ha valaki vonzó, megvan a kémia, nyilván szüzek sem vagyunk akkor minek várni? nem 18 évesek vagyunk már.

2017. aug. 6. 13:48
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
Mekkorát fog csalódni szegény srác... te meg intéztél egy újabb strigulát a "miért ne vegyük komolyan a nőket"-listára.
2017. aug. 6. 13:59
 17/28 anonim ***** válasza:
77%

szakadjál már le erről a közhelyes fäszságról "kémia kémia kémia"

mint ha valami laboratóriumi kísérletről lenne szó...

ha olyan nagy nő vagy mint aminek érzed magad, akkor ne itt panaszkodj hogy nem dug meg a kémikusod, hanem merd vállalni magad! állj elé és mond meg, bäszni akarok veled most! ennyi, le is lehet zárni a témát.

2017. aug. 6. 13:59
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
Te most tényleg nem érted? "Minek várni?" Basszus, mert szeretne megismerni, nem csak kefélni akar, nem akar minden jött-mentel ágybabújni. Ennek akár baromira örülhetnél is, de ki vagy bukva. Arra meg, hogy találkozgattok és szexeltek és majd lesz, ami lesz. Te nem akarsz találkozgatni, csak szexelni. :D
2017. aug. 6. 14:05
 19/28 A kérdező kommentje:

# 17, kémia = szexuális vonzódás = irodalmi nyelven: ő megdugna én meg azt akarom hogy megdugjon. Jobban hangzik?

Én azt nem értem hogy mire kel várni? Ha már az első randin azt érzi hogy tervezne velem akkor minek várni? Nektek magyarázni..

2017. aug. 6. 14:09
 20/28 anonim ***** válasza:
Azért vár, hogy kiderüljön számára, hogy ki vagy és mondjuk kibukjon, hogy mégsem úgy gondolkozol, ahogy ő gondolta, mégsem olyan vagy, akivel együtt lenne, vagy esetleg Te csak szexet akarsz, de Ő meg nem, és ezek tudatában nem akarja majd betenni neked.. Érted? Nem mindenki akar ösztönből szexelni, csak azért mert tetszetek egymásnak. De kezdtem azt érezni, hogy csak provokálni akarsz.
2017. aug. 6. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!