Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől változhat meg egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változhat meg egy férfi ennyire?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit már régóta "figyeltem", de eddig inkább úgy tűnt talán nem vagyok szimpatikus neki, mert mindig faarccal épp köszönt, nem nyitott felém sosem, még azt sem tudtam eddig elképzelni, hogy tud mosolyogni. Aztán ma úgy adódott, hogy beszélnünk kellett és kedves volt, végig mosolygott, érdeklődött, úgy tűnt örül neki, hogy beszélünk. Miért nem nyitott akkor korábban? És miért volt sokáig barátságtalan velem?
2017. aug. 4. 19:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem volt alkalmas korábban ez az egymással történő jóízű beszélgetés.Talán nem voltàl neki szimpatikus,rossz időszaka volt éppen,nem is vett észre,stb.Ezer oka lehet.Most meg jó passzban volt.Önmagában ez a kedvesség még nem jel,csak egy ismeretség kezdete.Ami nem feltétlenül az ismerkedéssel egyenlő,barátkozhatott is veled ilyen formában.
2017. aug. 4. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!