Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti az utcán hányszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti az utcán hányszor változtattok útvonalat, mert úgy érzitek, hogy KÖVETNEK?

Figyelt kérdés

Fiu vagyok, és akárhol sétálok a városban (BP) és ha akár 2 lépést is megyek ugyanabban az irányban, mint egy nő, legyen akár 20 méter is a követési távolság máris nézeget hátra és megáll kamu kirakatokat nézegetni, hogy mögém kerüljön.

Vagy bemegy kis utcába, hogy kikerüljön.

EMBER, NEM KELL TULREAGÁLNI, én is csak megyek az utcán amerre más...

(nyilván ha jóképü fiú megy utána akkor meg rázza a hátsóját)

2017. aug. 4. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 De a paprika töltetet a törvény bünteti. Csak CS vagy CN töltet lehet. Nekem CS van. Meg az olyan spray amit ki kell biztosítani, nem szerencsés, ha hirtelen kell használni.
2017. aug. 5. 00:36
 12/16 A kérdező kommentje:

emberek itt a total tomott nappali utcakrol beszélgetek nem a kietlen helyekrol.

budapesten a rakoczi utrol mondjuk fenyes nappal...ket lepest megyek a blaha fele a jardan es mar vergodik sok no es nezegeti a kirakatokat (rakoczi uton a boltok 60% be vannak zarva)

2017. aug. 5. 00:59
 13/16 Költőnő? ***** válasza:
100%
Figyu... te csak szimpla paranoid idióta vagy.
2017. aug. 5. 06:22
 14/16 anonim ***** válasza:

10#-es,

Miért lennék egy jó nagy kretén?

Szerinted az én fejemben nem fordult meg semmi olyasmi, hogy a csajszi esetleg sorozatgyilkos és engem szemelt ki következő áldozatának?

Addig a pillanatig, még én nem érkeztem haza, szintén járt össze-vissza az én agyam is.

Amint hazaérkeztem és elkezdtem kinyitni a kapuajtót, a csajszi is egy óriásit sóhajtott, ezért gondoltam, hogy ő is megnyugodott, hogy odavalósi vagyok és nem követtem őt, csak szimplán hazafelé tartottam. Ezért is szóltam utána, hogy További szép estét kívánok...Jó éjszakát" és mivel elkezdett felhőtlenül nevetni, ezért úgy vélem ő is értékelte. ;-)

2017. aug. 5. 07:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, általában az utcán a célom felé haladok, nem figyelgetem, ki merre tesz meg két lépést. Az viszont ijesztő, hogy van, aki igen. Ha ezt érzékelném, hogy te azt figyelgeted, én megállok-e kirakatot nézegetni, lehet, leizzadnék..
2017. aug. 5. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kérdező, én hétköznap fényes nappal a munkahelyemen vagyok és dolgozom, Budapesten, ismerem a belvárost, de általában nem járok arrafelé hétköznap napközben, így nem tudom, mit szoktak csinálni az emberek olyankor arrafelé. Egyébként anyám is szeret kirakatokat nézegetni, minden különösebb paranoiás ok nélkül, olyan az neki, mint a légyfogó, én nem vagyok olyan, általában célirányosan közlekedek. Nem mondom, hogy nem volt olyan, aki miatt kerülőutat választottam, de annak valós oka is volt, és azért velem ilyen nem gyakran fordul elő, pedig Budapesten nőttem fel.
2017. aug. 5. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!