Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könyvmoly lány miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyvmoly lány miért nem lehet "jó nő"?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek egyet a mai világgal, nem érdekelnek a modern technikai cuccok, jobban szeretem a régi dolgokat. Nem vagyok bulizós, ritkán járok szórakozni, akkor is csak beülünk valahová barátokkal, és beszélgetünk. Imádok olvasni, illetve filmekből is a komolyabb, lélekrajzi, drámai témájú alkotásokat szeretem.

Külsőre normálisan öltözök, nem úgy, mint a filmeken ábrázolt bölcsészlányok, de nem is ribisen. Szóval nem vagyok se szomszédlány típus, se buta szőkeség.

Gyakran előfordult, hogy akartak velem ismerkedni, és amikor szóba került, mi érdekel, inkább mindenki lekopott ilyen szövegekkel, hogy „azt hittem, belevalóbb vagy” meg hogy „azt hittem, te is olyan kis buta vagy” meg „távolról könnyebben kaphatónak tűntél”

Sokszor akartak felsezdni olyan pasik, akik elég népszerűnek számítanak, de miután megkérdezték, mi érdekel, mit szeretek csinálni, mindnek sürgős dolga akadt. Mondjuk nem is bánom.

De volt, hogy hosszabban ismerkedtem valakivel, és látszott, fogalma sincs arról, miről beszélek, ha van is, nem érdekli, és megjegyezte, kár volt ilyen külsőt, kisugárzást ilyen ócska, unalmas nőre pazarolni (nem szószerint, de ez volt a lényeg)

2017. aug. 4. 12:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Maradj csendben!

Kérdező, megértettem a kérdésedet, mégse én vagyok az, aki siránkozik, hogy miért nem talál magának párt.

De ha ennyire begubózol, és csak a könyveidnek meg a komolyabb filmeknek élsz, akkor hogy akarsz magadnak párt találni?

Miért nem jársz olyan helyekre, ahol a hozzád hasonló stílusú, mentalitású emberekkel találkozhatsz?

2017. aug. 4. 13:31
 12/20 A kérdező kommentje:

De hisz még mindig nem érted.

Sehol sem írtam, hogy épp párt keresek, vagy sikertelen lennék ezen a téren.

Annyit írtam csak, hogy sokak szerint túl jó nőnek nézek ki ahhoz (nem akartam ezt pont így leírni), hogy ilyen témájú érdeklődési köröm legyen, másmilyennek ítélnek meg elsőre (mert sokan nem értik, hogy nem kell, összefüggés legyen)

2017. aug. 4. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Ja, akkor írd ezt. Meg akkor írd az öltözködős topicba, hogy hogy öltözz könyvmolyhoz méltóan.

Nekem is az jött le, hogy párkeresési nehézségek miatt panaszkodsz. Nem vagyunk gondolatolvasók.

Most akkor konkrétan mi is a kérdésed?

2017. aug. 4. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Ajánlom kérdező elolvasásra:

Alan és Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?

A pasik és mindenki utálja, ha nem egyértelműen fogalmazol! Senki se gondolatolvasó!

2017. aug. 4. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, olvasmányaid során bizonyára te is találkoztál azzal a gondolattal, hogy a minket körülvevő világot sémák segítségével értelmezzük. Ezek a sémák nyilván leegyszerűsítőek, hiszen önmagában nem tudnánk kezelni a világ sokszínűségét.

Igazad van. Sok emberben él az a séma, hogy az intelligens/művelt/"komoly" emberek kevésbé vonzóak vagy feltűnőek külsőre és a vonzó/feltűnő külsejű emberek pedig csak a külsejüket használják az érvényesüléshez, így pedig nem sokat foglalkoznak a szellemi fejlődésükkel.

Ugyanakkor sok ember van, aki pontosan tudja, hogy a külső és a személyiség nem feltétlenül függ össze. Ha csak a saját életemet nézem, rengeteg intelligens, ugyanakkor külsőre is vonzó nővel találkoztam. Így aztán bennem nem él ez a sztereotípia. Természetesen nem én vagyok az egyetlen. Rengeteg diplomás, szellemi munkakörben dolgozó férfit ismerek, aki hasonlóan gondolkodik.

Akárhogy nézzük, az egyetlen, amit tehetsz, hogy bővíted az ismertségi körödet, ha a jelenlegiben nincsenek ilyen férfiak vagy nincs belőlük elég a te igényeid szerint.

2017. aug. 4. 13:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Egy könyvmoly lány nem jó nő? Gyaaaaaa. A fél életem oda adnám egy könyvmoly lányért. :o
2017. aug. 4. 14:09
 17/20 anonim ***** válasza:
#8 Ha nem vagy ilyen, miért tetted mégis hozzá? :)
2017. aug. 4. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem megfelelő emberekkel ismerkedsz.

Férfiak között is van, akik hasonlóak mint te, lenne közös érdeklődésetek.

És nem minden férfi buta lányokat keres.

Meg fogod találni a te embered is, csak kitartás kell hozzá és elszántság.

Lehet még 50 borzalmas randin kell keresztül menned, de az 51. alkalommal megtalálod azt, akit keresel.

Ne add fel.

És egy tipp,hogy ismerkedéskor korán tisztázd le, hogy milyen vagy, mire lehet számítani.

Szerintem jó dolog,ha valakit még a mai világban is érdekelnek a könyvek és a komolyabb témák, filmek.

Legalábbis nekem nem jönne be, ha valakivel csak az éjjel-nappal budapestről lehetne beszélgetni.

2017. aug. 4. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség hogy könyvmoly lány nem lehet jó nő. Tehát ha olvasni szeret inkább, nem discóban félrészegen tombolni, akkor hirtelen csúnya lesz? :DDD hogy kell ezt elképzelni?
2017. aug. 4. 22:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Érdekes, intelligens és sokoldalú lánynak gondollak a kommentjeid és a kérdésed alapján. Szerintem egyáltalán nem zárja ki a műveltség és a "jó nő" egymást, sőt nálam nagyon is bejön, ha a kettő együtt van jelen egy lányban :-) Viszont nem teljesen értem, hogy miért tetted fel ezt a kissé költői kérdést...
2018. aug. 11. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!