Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyképűnek hangzik a tinderes bemutatkozásom?
Figyelt kérdés
Ha egy sima sziára nem tudsz válaszolni meg van a véleményem rólad. Szeretnél kreatív ötletes indítást? Akkor tegyük közösen azzá és ne csak tőlem várd el ezt! Azt szeretem, ha egyenlően kezeljük egymást. Így azt se vetem meg, ha te teszed meg az első lépést. Nem töketlenségből írom csak nem mindig van időm írni és nem vetem meg a kezdeményezést. :)
Ezt írtam le, mert nem szeretem az olyan csajokat akik elvárják, hogy elvarázsoljam őket a dumámmal. Ha jó beszélgetést akarnak akkor ők is tegyenek róla, nekem ez a véleményem!
"Ha egy sima sziára nem tudsz válaszolni meg van a véleményem rólad. "
Ennyi erővel a szia mögé is írhatsz pár szót.
És mit lehet egy szián kívül egy sziára válaszolni? :)
2017. aug. 4. 13:30
22/33 A kérdező kommentje:
Igaz kissé haragos voltam mikor írtam, mert mostanában nem jön össze semmi kölcsönös. Kicsit konszolidáltam és írtam újat. Sajnos ennél jobbat nem tudok írni.
"Szeretek művelődni, kultúrális előadásokra járni/hallgatni, foglalkoztat a közélet, a társadalomkritika. Ugyanúgy szeretem a kinti programokat, mint a bentit. Kirándúlni a természetben, ha meleg van strrandra menni, utazni, szeretnék országokat bejárni. Itthon filmeket, sorozatokat nézek, játszom és szeretek jókat főzni, enni. Csak akkor húzz jobbra, ha tényleg megszeretnél ismerni. :)"
2017. aug. 4. 13:31
23/33 anonim válasza:
Mi lenne mondjuk, ha nem internetes portálokon próbálnál meg ismerkedni, Ember?! Ha kibújnál végre a csigaházadból és a való életben, stílussal és szöveggel próbálkoznál?? Itt az én történetem: 4 hónapja leszólított egy srác a vonatállomáson. Nyitva tartotta az ajtót mikor mentem kifelé egy gyorsétteremből. Én megköszöntem és mentem tovább..ő utánam szaladt..Elkezdett érdeklődni, hogy a városban lakom-e..váltottunk pár mondatot..elkérte a telefonszámom..azzal, hogy whatsappen írkálhatnánk..én megadtam..2 hétig írkált, ostromolt..bejött a stílusa rendesen. Pimasz, de nem udvariatlan, tudja mit akar és azt jelzi is, viszont nem beképzelt, nem zaklató. Összejöttünk. 30/N
2017. aug. 4. 13:42
24/33 A kérdező kommentje:
Mert nehezen ismerkedem azért. Emiatt nem kéne csak a férfiaknak kezdeményezniük, hanem ebben is egyenlőséget teremteni. Élőben munkahelyen, baráti társaságban szeretek ismerkedni, nem szeretek random embereket leszólítani az utcán.
2017. aug. 4. 13:51
25/33 anonim válasza:
Kirándulni. Rövid U, ha kérhetem. :D
2017. aug. 4. 13:55
26/33 anonim válasza:
Tehát mert te élőben nem tudsz ismerkedni, ezért a többi kismillió ember változzon meg körülötted.. aham. Értem. Inkább te vegyél erőt magadon talán!! Az ismerkedésnek ez a módja és kész.
2017. aug. 4. 14:29
27/33 A kérdező kommentje:
#26 Tudod nem csak utcán lehet ismerkedni. Baráti társaságban jobban megy, de full ismeretlenekhez nem szeretek odamenni. Ha meg egy lány szeret utcán ismerkedni és szimpatikus vagyok neki, örülnék ha mer felém közeledni.
2017. aug. 4. 14:51
28/33 anonim válasza:
Sértődött, nagyképű kisfiú benyomását kelti. Nem lenne nyerő nálam.
2017. aug. 4. 15:15
29/33 anonim válasza:
:( Oké, feladom. Reménytelen eset vagy. Csak összehasonlításképpen, volt már 2 komoly sokéves kapcsolatom és 3 rövid affér is, EGYIK SEM online köttetett, mindegyik személyes ismerkedés volt és mibdegyik esetben ők kezdeményeztek. Meg is lett az eredménye, megkapták a jutalmukat és megszereztek. Te még erőltetheted tovább a saját álomképedet, így nem kapsz nőt. Ők kaptak. Ki járt jobban? Kinek kell változtatni? Én se kezdeményeznék egyik férfinél sem, az olyan mintha nekem kellene udvarolnom, az meg milyen már?? Te nőies vagy...Nekünk meg férfi kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!