Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyképűnek hangzik a tinderes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyképűnek hangzik a tinderes bemutatkozásom?

Figyelt kérdés

Ha egy sima sziára nem tudsz válaszolni meg van a véleményem rólad. Szeretnél kreatív ötletes indítást? Akkor tegyük közösen azzá és ne csak tőlem várd el ezt! Azt szeretem, ha egyenlően kezeljük egymást. Így azt se vetem meg, ha te teszed meg az első lépést. Nem töketlenségből írom csak nem mindig van időm írni és nem vetem meg a kezdeményezést. :)

Ezt írtam le, mert nem szeretem az olyan csajokat akik elvárják, hogy elvarázsoljam őket a dumámmal. Ha jó beszélgetést akarnak akkor ők is tegyenek róla, nekem ez a véleményem!

2017. aug. 4. 11:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
És ha becsajozol, majd d@gni is mi d@gjunkbhelyetted, mert neked nem mindig van rá időd, vagy nem mindig tudod jól csinálni?!
2017. aug. 4. 12:03
 12/33 A kérdező kommentje:
Személyeskedő válaszoktól kíméljetek légyszíves! Gondolom nektek sincs mindig időtök vagy kreativitásotok írni. Van mikor nem vagyok beszélős kedvemben, de megtisztelő lenne, ha ő kezdeményezne, ha szimpatikus lennék neki. Ezzel mi a gáz? Már nem a középkorban élünk, ha tetszik valaki és nem ír rátok egyből akkor kezdjétek ti lányok ebbe mi a fura? Szoktam kezdeményezni én is, de ez ne csak a mi feladatunk legyen. Erre szerettem volna rávilágítani. Tudom, hogy nem tudok valami jól fogalmazni, de ha valamelyikőtök segít ebben, hogy hogyan alakítsam át jobbra akkor megköszönöm neki. :)
2017. aug. 4. 12:10
 13/33 Költőnő? ***** válasza:
100%
Az egyenrangúság nem a kapcsolat elején dől el, egy bemutatkozással végképp nem. Béna.
2017. aug. 4. 12:11
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
:) Nem írnék és nem válaszolnék egy bemutatkozásra.
2017. aug. 4. 12:18
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem is az jön le ebből, hogy sikertelen voltál eddig és panaszkodsz, nem túl jó kezdésnek :D
2017. aug. 4. 12:23
 16/33 anonim ***** válasza:
69%
"..ahol nem kell eljátszani, hogy ki a férfi és ki a nő" 😳😳... Márpedig vannak nők..és vannak férfiak..anatómiailag is különbözünk. Nem tudom mit szeretnél..Tipikusan a férfiatlan férfiak dumája ez, akik nem magabiztosak vagy félénkek, túlságosan rástresszelnek. Nem, nem a világnak körülötted kell megváltoznia, hanem neked kell megváltoznod.
2017. aug. 4. 12:25
 17/33 anonim ***** válasza:
34%

Ez a gyerek jutott rólad eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=SQqHfc0dWh0

Egy nyomorék passzív-agresszív kis senki lehetsz. Egyébként a tinderen szerintem senki nem olvassa el ezeket a bemutatkozásokat. Ha jól nézel ki, akkor szex, ha nem nézel ki jól, akkor no szex.

2017. aug. 4. 12:30
 18/33 anonim ***** válasza:

Nagyon előnytelen indítás.

A nők nem hülyék, aki érdekli őket annál megteszik az első lépéseket, hidd csak el.

2017. aug. 4. 12:51
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem a sikertelenséggel van a gond, hanem azzal hogy nekünk többet kell beletennünk az ismerkedésbe. Emiatt diszkriminálva érzem magam. Szeretném, ha nem tőlem várná azt, hogy szórakoztassam. Ha nem megy a beszélgetés valami jól akkor próbálja meg ő feldobni. Úgy érzem attól, hogy férfinak születtem ne kelljen ilyen diszkriminációkkal éljek. Én szeretném, hogy ezekkel a konzervatív felfogássokkal szembemenjünk és végre tényleges nemi egyenlőséget teremtsünk, ahol nem kell senkinek szerepeket eljátszani.
2017. aug. 4. 13:13
 20/33 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne szimpi, bocsi. Nincs bajom az egyenlőséggel, a kávémat is mindig fizetem magamnak :D, de ha annyira elfoglalt vagy, hogy még egy sziára se futja felém, akkor én mit erőlködjek? Én olyan fajta vagyok, aki folyton visszakérdez, meg pörgeti a beszélgetést, de ha köszönésre se méltatsz, akkor minek?

Az első négy mondatig egész korrekt a szöveged egyébként.

2017. aug. 4. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!