Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte minden lány azt mondja hogy a magas fiúkat szereti mégis az utcán több esetben a pároknál a fiú (is) alacsony?
Nem tudom hol szoktál te olyan párokat látni, ahol a fiú még alacsonyabb is, mint a csaj, de halál komolyan érdekelne (légyszi privátban), mert holnap egyből odaköltözök. :D
Én még életemben vagy 2-3 alkalommal ha láttam ilyet.
A kérdésedre konkrétan válaszolva. Azért egy dolog a magasság. Más dolog, a férfi konkrét személye. Tapasztalat, hogy számos alacsony pasi a társkeresési kudarcait kompenzálva sikeres karriert épít ki magának (Napóleon-komplexus) és amolyan későn érő típusként ezt a harmincas éveiben tudja majd csak kamatoztatni. Tudod az alacsony fószer drága Audiban és terepjáróban jelenség. xD
Onnantól meg nyert ügye van, ha nem alacsonyabb a párjánál, a nő az egzisztencia miatt hajlandó kompromisszumot kötni. Nem véletlen, hogy alacsony pasikat nővel jóval gyakrabban látsz a +30-as korosztályban, mint a fiatalok között. Utóbbiak esetében még a szexualitás, a hedonizmus játszik szerepet. Arról nem is beszélve, hogy a fiatalok egyre magasabbak, így alacsony pasit is egyre ritkábban lehet látni, nemhogy csajjal, de önmagában sem. Összefoglalva: nem ismerheted azt a "sok" alacsony pasit, azt, hogy mivel sikerült felszednie a barátnőjét. Annyi a mai napig igaz, hogy az alacsonyság önmagában elég nagy hátrány és ha nem tudsz valami komolyat (egzisztencia, iskolázottság, izmos alkat ebben a sorrendben) felmutatni és mindenben csak átlagos vagy, akkor 180 (de inkább 175) alatt jóval nagyobb hátrányban leszel egy átlag pasihoz viszonyítva. Én 170 vagyok, vékony alkatú, csóró egyetemista, átlagos pénisszel... Nem is volt még sosem barátnőm, hiszen semmi más téren nem tudok olyat nyújtani, amivel tudnék kompenzálni és ami miatt vonzóbb lehetnék egy csaj szemében.
Nem az a lényeg, hogy magas legyen, hanem hogy magasabb, mint én!
Nekem 160 centimmel a 170 centis fiúk is már magasnak számítanak.
Mástól meg hallottam olyat, hogy a 170 centi az alacsony, és 175 centi alatt szóba se áll férfivel.
Szóval..... viszonyítás kérdése az egész. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!