Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte minden lány azt mondja hogy a magas fiúkat szereti mégis az utcán több esetben a pároknál a fiú (is) alacsony?
Mert attól, hogy Mari leírja hogy neki a magas pasik jönnek be, és ő a 2 méter magas barátjával krúzol Szombathely utcáin, te simán láthatod Julit az alacsony pasijával Debrecenben sétálgatni.
Még mindig nem ugyanaz jön be minden nőnek.
Nem minden! lány mondja, hogy a magas fiúkat szereti.
Sosem ejtettem ki ilyet a számon, nem is fogok. Sosem kellene egy tőlem, sokkal magasabb férfi. Kényelmetlen, sok a hátránya is.
Az összes párom velem egymagasságú volt vagy max. 175 cm.
Kérlek, ne általánosítsatok már!
odaírtam hogy szinte!
ha nem vonatkozik rád nem kell magadra venni
Hát erről (is) megoszlanak a vélemények.
Nekem soha nem tetszett,ha egy férfi nàlam alacsonyabb vagy kb egy magas velem (163cm vagyok). A gimiben az osztàlyban a 4-dik legmagasabb voltam úgy,hogy a fiúkat is néztük. (26fős osztály volt)
Számomra a magas férfiak vonzóbbak, azok férfiasabbak, az az ami tetszik. Nem csak mondom, de tényleg csak nàlam magasabb férfi jöhetne szóba. 170-195cmig kb.
Le lehet pontozni törpök!
19/L
Én jobban szeretem ha magasabb nálam a fiú, de volt 196 cm-es barátom és kényelmetlen volt csókolózni például.
Megvolt az előnye és a hátránya is.
Aztán jártam velem egymagas fiúval is, most pedig 186 cm-es a párom.
Igazából jó ha magasabb, de nem ez alapján választok. Kb az utolsó szempontok között van és nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!