Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak közül melyik nőnek a legnehezebb és a legkönnyebb megfelelő párt találni?
(1) - Gyerekét egyedül nevelő fiatal anyuka, aki középfokú végzettséggel rendelkezik, átlagos külsejű.
(2) - Elvált, érett 40-50 közötti jól kinéző hölgy felnőtt gyerek(ek)kel, felsőfokú végzettséggel.
(3) - Elhízott, fiatal széparcú egyetemista lány.
(4) - Szép arcú, csinos de rendkívűl buta, igénytelen huszonéves lány, érettségije sincs.
(5) - Sportos, 10/10 testű, csinos de nagyon csúnya fiatal nő.
Tételezzük fel, hogy egyik nőnek sincsenek magához képest irreális elvárásai (pl. én voltam a 3. kategóriában, és ahhoz képest ápolt voltam, tehát büdös, rendezetlen hajú és arcszőrzetű, fogatlan pasival nem jöttem volna össze, de az elhízottság nem volt nálam kizáró ok), és a pártalálást tényleg PÁRtalálásnak értjük, nem annak, hogy ki tud dugópajtit találni a legkönnyebben.
Szerintem a 4.-nek a legkönnyebb, mert szép arcú, és csinos, és a legtöbb férfinek kb. ez a legfontosabb hosszú távú kapcsolatban. Mondjuk kérdés, mit jelent az, hogy igénytelen itt, mert én aki testileg igénytelen, arra nem mondanám azt, hogy csinos (pl. zsírtól tocsogó hajra).
Az 5.-nek a legnehezebb abban az esetben, ha tényleg már amorf szinten csúnya az arca, mert őt kb. dugni vinnék csak... ha csak az a gond, hogy nem topmodell arc, azt sminkkel simán fel lehet javítani vállalható szintre, akkor meg neki a 2. legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!