Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbiak közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak közül melyik nőnek a legnehezebb és a legkönnyebb megfelelő párt találni?

Figyelt kérdés

(1) - Gyerekét egyedül nevelő fiatal anyuka, aki középfokú végzettséggel rendelkezik, átlagos külsejű.

(2) - Elvált, érett 40-50 közötti jól kinéző hölgy felnőtt gyerek(ek)kel, felsőfokú végzettséggel.

(3) - Elhízott, fiatal széparcú egyetemista lány.

(4) - Szép arcú, csinos de rendkívűl buta, igénytelen huszonéves lány, érettségije sincs.

(5) - Sportos, 10/10 testű, csinos de nagyon csúnya fiatal nő.

2017. aug. 1. 21:04
1 2 3 4
 21/31 Diavolino44 ***** válasza:
61%

Sorrend lefele,

4

3

1

2

5

Arc tul sokat szamit.

2017. aug. 1. 21:57
 22/31 A kérdező kommentje:

Csinos nálam azt jelenti, hogy a megjelenése vagy inkább az alakja nagyon jó (vagy legalábbis ilyesmi)

2017. aug. 1. 22:02
 23/31 anonim ***** válasza:
Köszi, értem. És gondolom az arca csúnyácska. Hát nem is tudom, én úgy vettem észre, hogy ha egy nő jó alakú és foglalkozik a külsejével, akkor bőven kap ajánlatot. Akkor is ha balta-arca vagy lángosképe van. Egy ilyet se láttam még magányoskodni. Max. 10 férfi közül, akiknek harmonikusabb vonásokkal biztosan tetszene, kiesik kettő vagy három. Még mindig marad hét vagy nyolc.
2017. aug. 1. 22:12
 24/31 anonim ***** válasza:
5%
Mi értelme spekulálni?
2017. aug. 1. 22:19
 25/31 anonim ***** válasza:

4

2

5

3

1

2017. aug. 1. 22:24
 26/31 anonim ***** válasza:

Mivel nagy a férfitöbblet, így igazából mindegyikükre lesz kereslet, attól függ elsősorban, a férfiak között mennyi a balek.

Ha rangsorolni kéne, a 4-t tartanám a legesélyesebbnek, és az 1-et a legesélytelenebbnek.

2017. aug. 1. 22:59
 27/31 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Ezt senki se tudja.
2017. aug. 1. 23:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Amúgy sokan írták a 4-est, de azt nem veszik észre, hogy rengeteg hasonló férfi van (buta, igénytelen), akik simán összejönnek ilyen lányokkal. Szerintem annak a legnehezebb a párkeresés, aki rendkívül intelligens. Iskola nélkül is.
2017. aug. 1. 23:40
 29/31 anonim ***** válasza:
Gyerekek.. a milf vissz mindent, 2es. A 4 azert nem mert benne van, hogy igenytelen. Ki jönne össze egy szèp arcú zsíros haju fruskával? Akinek a legnehezebb szerintem a hármas :/
2017. aug. 1. 23:44
 30/31 anonim ***** válasza:

#29, pont hogy neki viszonylag egyszerűbb, mert sok pasas gerjed a husibb nőkre - "nagy kofferba jó pakolni". A milfeknek szerintem nehezebb a dolguk, persze a Gerbeaud cukrászda azóta is üzemel :DDD

A kikormolt zabigyerekes anyukának a legnehezebb

2017. aug. 1. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!