Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarországon miért irigyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért irigyek az emberek?

Figyelt kérdés

Ha pl egy 70 éves idős embernek jut 20-on éves csaj?

Miért zavar az mindenkit ha egy férfi a friss szilvát válassza a fonnyadt szilva helyett? :DD

2017. júl. 31. 17:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, nos, aki ilyet bevállal, az bevállalja a velejáró dolgokat is. Azt is, hogy a bácsika esetleg köszvényrohamot kap sex közben, vagy hogy lerókázza. Aki prostinak áll, annak nincs joga sírni, ha megb...

Érted.

2017. júl. 31. 19:02
 12/24 A kérdező kommentje:

itt a teljes cikk: [link]

video is van

55%-os én értem de ezt ilyen egyszerü megjátszani hogy most nem a pénzért?

2017. júl. 31. 19:08
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tartom egészséges kapcsolatnak Benkő kapcsolatát, a csajt sem tartom normálisnak, nem tudom, a szülei mit gondolnak, de ez az ő dolguk, és mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Engem nem vonz olyan férfi, aki korban apám vagy nagyapám lehetne.

No, de nézzük csak:

"Azt szeretné, (mármint Benkő) ha még minimum másfél kilótól megszabadulna, (mármint a csaj) hogy – ahogy Benkő fogalmaz – kilátszódjon a csípő- és az arccsontja."

Egy másik cikkből:

„9 éves volt Bazsa, amikor először betoppant hozzám, és pontosan tudtam, hogy lesz dolgunk egymással.”

Ez szerinted egészséges párkapcsolat?

2017. júl. 31. 19:14
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
#12, szerinted az ilyen nőknek, akiknek csak a pénz a fontos, nincs már kellő rutinjuk? Valószínűleg egész eddigi életük minden kapcsolata erről szólt..."kis kvákból lesznek a nagyok..."
2017. júl. 31. 19:14
 15/24 A kérdező kommentje:

ma 19:14

Tudjuk hogy nem biztos hogy párkapcsolat,itt inkább magán a fogalmon van a hangsúly hogy egy ilyen idös bácsi megkap egy ilyen fiatal lányt,ez csapja ki a biztositékot még jézus krisztusnál is..:) Basszus ez még gázabb mint aki álatokal szexel basszus..

2017. júl. 31. 19:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek Veled, Kérdező, és hidd el, én is eléggé ellene vagyok a dolognak, rossz nézni, hogy a mai mosléktársadalomban mekkora istenbarma tud lenni az ember. Szerencsére ez engem nem érint, ilyen nő sohasem kéne párkapcsolatra, meghagyom őket a sugar daddyknek.
2017. júl. 31. 19:26
 17/24 A kérdező kommentje:

ma 19:26

Te félre értesz engem,én nem vagyok irigy Benkőre,én csak az irigy embereket sajnálom. Miért nem tudnak más boldogságának örülni? Nők akik fiatalok és vonzzók ők is megfognak öregedni egyszer és akkor biztos nekik sem esne jól ha egy ilyenért megköveznék őket hogy ha egy fiatalabb pasi megtettszene nekik. Ja hogy ilyet még nem láttunk? Igen bocsi elfelejtettem hogy csak a pasik a pedo macikák és a szexmániásak.

2017. júl. 31. 19:30
 18/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, van, akit megkaphat, és van, akit nem, nem vagyunk egyformák. Vegyük most az ő esetüket, ha ez a "lantművész" valóban a lány 9 éves korában akadt össze először ezzel a leányzóval, és már akkor többet érzett iránta, mint amit normális felnőttek éreznek egy gyerek iránt, eleve pedofil hajlamra utal, és még az sem zárható ki, hogy több is volt már akkor, mint ami nyilvánosságra kerül, azaz még meg is ronthatta, ebből kialakulhatott egyfajta beteges kapocs az akkor még kislányban, amit felnőttként sem tud másképp kezelni.

Ajánlom figyelmedbe ezt a filmet:

https://www.youtube.com/watch?v=0ji57AS_np8

Egy másik cikkben az olvasható, hogy a "művész úr" felnőtt gyerekei mellesleg szégyellik őt.

2017. júl. 31. 19:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Örülök,kérdező,hogy nem csak privátban mertél minősíteni.Minden irigység nélkül továbbra sem én vagyok szánalmas,hanem azok az emberek,akikről itt írsz.Ha napi húsz üzenetet írsz,akkor is ez a véleményem.A Benkős sztory ezt csak még inkább megerősíti.Amúgy napi provokációnak sem rossz.
2017. júl. 31. 19:56
 20/24 A kérdező kommentje:

ma 19:33

megnézem filmet,érdekesnek igérkezik

2017. júl. 31. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!