Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha az edzőteremben látnátok egy duci lányt, aki mindig ott van, kitartóan edz, ismerkednétek vele, vagy akkor is undorodnátok tőle a kinézete miatt?
Bocsi, hogy nőként válaszolok!
1. akkor ismerkedj, amikor teljesen meg vagy elégedve önmagaddal, szereted magad
2. a szépség relatív! attól, hogy valakinek nem tetszenek a duci csajok, másnak attól még tetszik
3. miért is jársz edzőterembe? az egészséged miatt, hogy lefogyj, vagy ismerkedni?
4. csak felvilágosítalak, nagyon sokan NEM ismerkedés céljából vannak az edzőteremben
egyébként még te ne akarj ismerkedni olyanokkal, akiknek majdnem tökéletes a testük, majd ha te is hasonlóképpen nézel ki, na akkor lesztek egy súlycsoportban
Tőle undorodni csak személyiségbeli hiányai miatt lehetnének( alap filozófia).
Én ismerkednék mindenkivel, ki normális ember.
12,13: Úgy csináltok, mintha az edző terembe csak tökéletes testű férfiak járnának. Mi van ha egy duci srác megy edzeni és összejönnek? A végén meg tök jól fognak kinézni.
Mondjuk edző teremben én sem ismerkednék,amúgy. Egyszerűen nem azért járok oda.
Várjatok már! Mi az, hogy egy kategória vagy súlycsoport vagy bármi?
Itt mindenki tökéletes? Semmi kapa fog, elálló fülek, ragya az arcon, kis mellek, kis farok, vagy nagy orr stb? Mindenki olyan mintha photoshoppolták volna? Mert ha nem, akkor pl.a nagyorrú rondaságok is keresgéljenek a "saját súlycsoportjukban" vagy azok is, akik a pókot kiharapják a sarokból. Én heti 2x járok terembe, eszembe sem jutott, hogy egy duci emberrel nem állnék szóba, mert nem vagyunk egy súlycsoportban...
De innentől így teszek, hiába van kigyúrva valaki ha bandzsa vagy ha elállnak a fülei, akkor megmondom, hogy a saját szintjén keresgéljen.
Úristen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!