Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ilyen sikeres barátnőm a pasiknál és mért nem mondja el nekem a trükkjét? :S
Tizen éves csitri?? Tudtommal ezt lányokra szokták mondani, nem? És minimum 18 év alatt. Azt mondod tanuljunk meg olvasni? Neked kellene jobban megismerned a barátnőd. Azt írtad, hogy nem mondja el neked a trükkjét. Na már most milyen barátnő az aki egy ilyen dolgot nem oszt meg talán a "legjobb" barátnőjével?? Ennek kell, hogy legyen valamilyen oka, mégpedig olyan ami nagyon gáz... De ne legyen igazam. Viszont ha nincs, akkor meg tényleg milyen az olyan barátnő? Ne foglalkozz vele és főleg ne irigykedj rá. Amúgy is magadtól jöjj rá, hogyan tudod felkelteni a pasik érdeklődését.
Üdv. 19/F
Bocsi, tényleg nem olvastam el figyelmesen. Viszont azt tudom mondani, hogy ne keseredj el emiatt, mert ez a rossz kedv és a negatív hozzáállás nem fog rajta segíteni. Ugyanúgy ez lesz minden alkalomnál. Ez egy olyan dolog, hogy a világon minden ember nagyon hasonló és mindenki befolyásol mindenkit. Ez alatt azt értem, hogy ha megnézünk téged, akkor a csalódottság miatt nem nagyon próbálkoznak nálad. Emellett 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ilyenkor azt is gondolod magadban, hogy milyen jó neki meg de jó neki. És ő is ugyan ezt gondolja valószínűleg nyoma sincs szomorkodásnak és TÉNYLEG jó neki!! És itt a válasz arra, hogy ő maga sem érti. Ugyanis te is hozzá segíted őt ehhez a sikerhez. Annyit tudok neked tanácsolni, hogy az ilyen gondolatok ne jussanak eszedbe egyszerűen felejtsd el őket, hogy miért nincs meg stb stb.... Ki tudnám fejteni még bővebben is de már így is túl sok lett, és remélem így is érted.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!