Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 és 25 év közötti "nőknek" mennyire van igényük a bizalmi alapon működő, komolyabb kapcsolatokra? Vagy inkább jobb nekik a lazább?
22 éves "ffi"ként nekem ez lenne mindenem. Nagyon vágyom 1 ilyenre de nem tudom megkapni egyszerűen. Vágyom arra, hogy valaki megkérdezze azért néha, hogy hogy érzem magam. Nem azt akarom pénteken hallani, hogy "mit iszunk?... jó akkor megyek a barátnőimmel". Ez nem az én világom, és jóformán ennek az ellentétét nem találom.
Szeretném azt, amikor az arcát simogatom a másiknak, a szemét nézem, nem pedig azt, hogy lesmárolom a francba és markolászom, hogy nesze ez a romantika és oszd be a következő 5 percre. Van egyáltalán olyan fiatal aki velem egy dologra vágyik? Vagy csak én vagyok különc?
Mint mondtam, az a része a 2 ember között történjen. Az más. De van az a verzió amikor oda megy a csinibaba a jólfésült urához, és csak annyit bír vele tenni h markolássza és smárolja. Semmi mást. Ehhez a 2 dologhoz ért csak. És ezt nyilvánosan, amikor nem annyira kíváncsiak rá az emberek. Szerintem sokkal szívmelengetőbb egy homlokpuszi, nyakra 1 csók és ilyesmik. És ez szerintem szalonképesebb is. Nem kirívó. Az egyiket meg tudod csinálni bármelyik tarifán üzletasszonnyal is akár, a másikat csak azzal akit szeretsz.
Legalábbis akiket én eddig láttam, mind ebből állt. Ha ez a nagyon rámenős kapcsolat volt, rövid ideig tartott és nagyon nem volt boldog, meg tipikusan az a 2 ember volt benne akik nagyon nem hűségesek. Aztán ha baj ütött ki köztük, legyintettek, majd lesz másik ilyen. Később pedig sírtak, hogy csak ilyeneket találnak.
Minket pont nem szokott érdekelni, hogy másnak a fenékmarkolászással esetleg a lelki világába gázolunk. Lehet elfordulni. Az meg nem a mi dolgunk, hogy őt ez azért zavarja, mert előítéletei vannak (ahogy te azt hiszed, már ismered is a kapcsolatunk milyenségét és végkimenetelét), vagy szimplán irigy, mert neki nem jön össze hasonló.
Nem szoktuk túlzásba vinni a dolgot, de tény, hogy alig 3-4 hetente egyszer tudjuk zárt ajtók mögött jól érezni magunkat, mert ilyenek a körülményeink és a családjaink. Ha én meglátok egy ölelkezős fenékmarkolászást a metrón, inkább elmosolyodok és arra gondolok, hogy szerelmesek. Hadd ne kelljen már idegen emberek véleményével törődniük minden másodpercben, miközben ki tudja, mennyi időt tudnak együtt tölteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!