Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként megkérni a barátom kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként megkérni a barátom kezét?

Figyelt kérdés
Már 1 éve együtt vagyunk. Szeretem őt, ő is engem. Gondolkozom azon, hogy megkérem a kezét, hogy szerelmünk még erősebb kötelékké váljék. Tudtok tippeket adni, hogyan tegyem meg? Én valami szexisre gondoltam. Illetve mennyire hülye ötlet?
2017. júl. 29. 21:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%

:D :D :D

Köszi szépen az esti poént, jót nevettem rajta. :D

"Már 1 éve együtt vagyunk."

Kislány, 1 év alatt ki se ismered a másikat.

1 év még semmi, majd ha 10 év múlva se kér meg, na akkor már aggódhatsz.

Beszélgettetek már egyáltalán a házasság gondolatáról?

Éltetek már együtt?

Keresőképesek vagytok mind a ketten?

Kislány, ne legyél már ennyire türelmetlen. Hagyd már meg ezt a tisztet a pasidnak, oké?

2017. júl. 29. 21:25
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha te viseled a gatyát a kapcsolatotokba, akkor tedd. Amúgy szerintem ne.
2017. júl. 29. 21:26
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
megnyerted a napi kérdés díjat tőlem
2017. júl. 29. 21:26
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Jézus krisztus az Úrban. Ez ugye csak egy vicc akart lenni egy unalmas szombat este margójára?
2017. júl. 29. 21:28
 5/22 anonim ***** válasza:
47%

Fúú, hát én nagyon megalázónak érzeném a FÉRFI helyében... Uramisten. Szerintem ez nagyon gáz. De természetesen mindenki azt csinál, amit akar.

26N

2017. júl. 29. 21:33
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
A ferfiak jellemzoen felnek az elkotelezodestol, foleg ilyen fiatalon, foleg ilyen rovid ido utan. Szerintem ezt o nyomulasnak es ijesztonek talalna, barmilyen szexisen probalnad is eloadni neki. Raadasul, ha en ferfi lennek, elegge "kiherelve" ereznem magam (atvitt ertelemben), ha a baratnom igy atvenne a ferfi szerepet ezen a teren. Szoval a "mennyire hulye otlet" kerdesedre a valaszom az, hogy szerintem nagyon. A "hogyan tegyem meg" kerdesedre pedig az, hogy szerintem sehogy.
2017. júl. 29. 21:38
 7/22 A kérdező kommentje:

Most ugye nem komolyan írjátok?

Anyukám is megkérte apu kezet 20 évesen és 30 éve boldogok együtt. Én nem tartom gáznak, nem értem miért vagytok ilyen előítélettel.

2017. júl. 29. 21:42
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Attól, hogy anyukád annak idején megkérte apukád kezét, attól még nem kell ezt alapnak venni és ebből kiindulni.

Nem biztos, hogy a te pasid is ugyanilyen örömmel fogadná, mint annak idején az apukád.

A családotokban ki hordja a nadrágot? Anyukád vagy apukád? Ki a dominánsabb fél?

2017. júl. 29. 21:45
 9/22 A kérdező kommentje:
A nagyim
2017. júl. 29. 21:52
 10/22 anonim ***** válasza:
73%
Ejnye kérdező, hát nem tudtad, hogy röhejes minden lépés, amit egy nő akar kezdeményezni egy kapcsolatban? (Kivéve persze ha ismerkedésnél kell nyitni, mert akkor feminizmus és egyenlőség van az istenit, szóval a nő is tegyen már valamit a kapcsolatért..) Nyilván ne "kérd meg a kezét" mert az a porba rombolná a férfiasságát, hanem max utalgass rá, hogy hozzámennél, pl: "Tudod, ha mondjuk holnap megkérnéd a kezemet, akkor nem mondanék nemet." Vagy valami ilyesmi.
2017. júl. 29. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!