Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekes, hogy a nők kizavarnának egy férfit az öltözőből, ahol fehérneműre vetkőznek, pedig lényegében nem láthatóak lengébben, mint a strandon?
Ez a kérdés a tangás fürdőruhásról jutott eszembe és sokszor eltöprengtem ezen. :D
A bikini sem takar többet, mint egy melltartó-bugyi összeállítás.
"De egy öltözőben fennáll az esélye annak, hogy többet is fognak látni.."
De most hangsúlyoztam, hogy csak fehérneműig vetkőznek. Semmi több.
Erre már én is sokszor gondoltam. A strandon alig van rajtuk valami de amúgy nem merik átvenni előttem a pólót. (Melltartó van rajtuk).
Nevetséges...
Ezt úgy hívták régen,hogy szemérmesek. Akkor még nem volt divat a meztelenség,és az sem,hogy a nők fűvel-fával összefeküdjenek.
De pl. egy nő akkor is zavarba jön,ha véletlenül egy nyakig zárt,hosszú hálóingben vagy pizsmában nyit ajtót egy férfinek.
A hiányosan öltözött nő a férfiak többségének azt jelenti,hogy könnyen kapható.
"Ezt úgy hívták régen,hogy szemérmesek. Akkor még nem volt divat a meztelenség,és az sem,hogy a nők fűvel-fával összefeküdjenek.
De pl. egy nő akkor is zavarba jön,ha véletlenül egy nyakig zárt,hosszú hálóingben vagy pizsmában nyit ajtót egy férfinek.
A hiányosan öltözött nő a férfiak többségének azt jelenti,hogy könnyen kapható."
Én a mai világról beszélek. :) És a mai nőkről. Hogy annak ellenére, hogy falatnyi bikiniben flangálnak, ahogy egy válaszoló is írta, egy pólót nem cserélnének le férfi jelenlétében, pedig semmivel sem lát többet az illető.
A hálóing maximum ciki, és azért nem nyitna benne ajtót. :D Nem azért, mert intim, mert ilyen alapon majd' mindenét láthatja a strand összes férfija.
Szóval ez inkább a nagy női logika értelmetlensége. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!