Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érdekes, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekes, hogy a nők kizavarnának egy férfit az öltözőből, ahol fehérneműre vetkőznek, pedig lényegében nem láthatóak lengébben, mint a strandon?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés a tangás fürdőruhásról jutott eszembe és sokszor eltöprengtem ezen. :D

A bikini sem takar többet, mint egy melltartó-bugyi összeállítás.

2010. máj. 23. 01:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De egy öltözőben fennáll az esélye annak, hogy többet is fognak látni..
2010. máj. 23. 01:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
de:Dés az is érdekes, hogy mi sose zavarnánk ki egy lányt az öltözőből, bezzeg ők...:D
2010. máj. 23. 01:15
 3/10 A kérdező kommentje:

"De egy öltözőben fennáll az esélye annak, hogy többet is fognak látni.."

De most hangsúlyoztam, hogy csak fehérneműig vetkőznek. Semmi több.

2010. máj. 23. 01:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kilóghat a heréjük.
2010. máj. 23. 01:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavart amikor bejött egy fiú, fel voltam még öltözve :D.
2010. máj. 23. 01:39
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
nők...
2010. máj. 23. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Én pl nem hordok melltartót, úgyhogy sztem jogosan küldeném ki a népet:D
2010. máj. 23. 02:17
 8/10 anonim válasza:
63%

Erre már én is sokszor gondoltam. A strandon alig van rajtuk valami de amúgy nem merik átvenni előttem a pólót. (Melltartó van rajtuk).

Nevetséges...

2010. máj. 23. 06:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívták régen,hogy szemérmesek. Akkor még nem volt divat a meztelenség,és az sem,hogy a nők fűvel-fával összefeküdjenek.

De pl. egy nő akkor is zavarba jön,ha véletlenül egy nyakig zárt,hosszú hálóingben vagy pizsmában nyit ajtót egy férfinek.

A hiányosan öltözött nő a férfiak többségének azt jelenti,hogy könnyen kapható.

2010. máj. 23. 07:15
 10/10 A kérdező kommentje:

"Ezt úgy hívták régen,hogy szemérmesek. Akkor még nem volt divat a meztelenség,és az sem,hogy a nők fűvel-fával összefeküdjenek.

De pl. egy nő akkor is zavarba jön,ha véletlenül egy nyakig zárt,hosszú hálóingben vagy pizsmában nyit ajtót egy férfinek.

A hiányosan öltözött nő a férfiak többségének azt jelenti,hogy könnyen kapható."

Én a mai világról beszélek. :) És a mai nőkről. Hogy annak ellenére, hogy falatnyi bikiniben flangálnak, ahogy egy válaszoló is írta, egy pólót nem cserélnének le férfi jelenlétében, pedig semmivel sem lát többet az illető.

A hálóing maximum ciki, és azért nem nyitna benne ajtót. :D Nem azért, mert intim, mert ilyen alapon majd' mindenét láthatja a strand összes férfija.

Szóval ez inkább a nagy női logika értelmetlensége. :D

2010. máj. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!