Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lenne gáz ha 31 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne gáz ha 31 évesen 18 éves csajom lenne?

Figyelt kérdés
Néhányan kissé szkeptikusak ezzel kapcsolatban a környezetemben.
2017. júl. 29. 18:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%
Szard le mindenki véleményét,nő vagyok 32 éves,jelenleg egy 24 éves pasival vagyok együtt,és olyan boldog vagyok mint még sosem :))
2017. júl. 29. 20:00
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

41 évesen nem értem, hogy miért elfogadottabb hogy 28 éves a barátnő. Akkor érdekes mód nem számít. Allergikus pont nagyon a 20. életév. Itt tényleg azt kell felmérni, hogy kaland/komoly, figyelembe kell venni az életszakasz beli eltérérést és huszonéves koráig nem zaklatni családalapítással, ezt pedig elfogadni/tudomásul venni. A 18 évesek is szoktak már bőven nemi életet élni a családfán lévő évgyűrűk száma meg nem hiszem, hogy a legnagyobb probléma. Látni kell a buktatókat, türelmesnek, empatikusnak lenni és akár lehet komoly kapcsolat belőle szerintem.

31/f

2017. júl. 29. 20:07
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
#12 Azért nem akadnak ki egy 28 éves, és egy 40+os kapcsolatán, mert a 28 éves nő már felnőtt. Fogalmazhatunk úgy, hogy egy teljesen kifejlett emberi példány kevésbé befolyásolható, mint egy olyan, aki még fejlődésben van, márpedig 18 éves korban 13 év korkülönbség marha sok. Nem olyan érthetetlen ez a képlet: tinivel kezdeni felnőttként (25-30+évesen) elég visszataszító, viszont a felnőttek már azt csinálnak, amit akarnak.
2017. júl. 29. 20:21
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
Majd gondolkozz el ezen akkor, amikor a 18 éves tinilányodat egy 31 éves kan reszeli... rögtön megvilágosodsz majd, hidd el! ;)
2017. júl. 29. 20:48
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor nekem is lehetne 43-évesen 30-éves pasim ugye?. .......
2017. júl. 29. 21:04
 16/27 anonim ***** válasza:

Nyilván. Viszont nem ismerjük sem a kérdezőt sem a lányt. 28-30 évest is láttam eleget, aki csak jogilag és testi fejlettség szempontjából volt felnőtt. Ügyes logisztikával, szülők bevonásával szerintem lehet ezt kezelni ha a férfi és a lány akarja, de így látatlanba tényleg nem lehet tudni. Mindenesetre, ha komolyan gondolják mind a ketten, a korkülönbség kopni fog, lásd 41-28, 36-23 stb

31/f

2017. júl. 29. 21:13
 17/27 anonim ***** válasza:
#16 Ha egy idősebb ember gyerekes, arra nem az a megoldás, hogy egy tinivel kezd el randizni, hanem az, hogy felnő. Ennyi erővel egy 40-50 éves is ráfoghatja magára, hogy ő igazából lélekben még csak 15 éves, és elvárja, hogy megértsék az emberek hogy 14 évesekkel akar randizni.
2017. júl. 29. 21:34
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem is necces kérdés ilyen korban, de nem feltétlenül arról van szó, hogy a felnőtt férfi gyerekes. Lehet, hogy itt arról, én nem tudom, de pl ott vannak a Szandiék. Oké, más példát nem tudok, és nem is ismerem Bogdán Csabát, de nem hiszem, hogy így vannak 3 gyerekkel/házasságban és gyerekes.

31/f

2017. júl. 29. 22:05
 19/27 anonim ***** válasza:
15, Igen, persze, sőt még az se gond, ha lenne 3 gyereked.
2017. júl. 29. 22:15
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

"18 éves tinilányodat egy 31 éves kan reszeli"

Ha a 18 éves tinilányodat valami 20 éves, plázalakó, szolis-kokszos díszb_zi hülyegyerek fogja reszelni, aki egy darab húsnak nézi és össze vissza csalja, az jobb lesz?

Most 25 vagyok, jó pár kapcsolaton vagyok túl(jöhet a ribizés, hidegen hagy), 19 évesen volt egy 33 éves barátom és az összes eddigi kapcsolatomból abban voltam a legboldogabb.

2017. júl. 29. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!