Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lenne gáz ha 31 évesen 18 éves csajom lenne?
41 évesen nem értem, hogy miért elfogadottabb hogy 28 éves a barátnő. Akkor érdekes mód nem számít. Allergikus pont nagyon a 20. életév. Itt tényleg azt kell felmérni, hogy kaland/komoly, figyelembe kell venni az életszakasz beli eltérérést és huszonéves koráig nem zaklatni családalapítással, ezt pedig elfogadni/tudomásul venni. A 18 évesek is szoktak már bőven nemi életet élni a családfán lévő évgyűrűk száma meg nem hiszem, hogy a legnagyobb probléma. Látni kell a buktatókat, türelmesnek, empatikusnak lenni és akár lehet komoly kapcsolat belőle szerintem.
31/f
Nyilván. Viszont nem ismerjük sem a kérdezőt sem a lányt. 28-30 évest is láttam eleget, aki csak jogilag és testi fejlettség szempontjából volt felnőtt. Ügyes logisztikával, szülők bevonásával szerintem lehet ezt kezelni ha a férfi és a lány akarja, de így látatlanba tényleg nem lehet tudni. Mindenesetre, ha komolyan gondolják mind a ketten, a korkülönbség kopni fog, lásd 41-28, 36-23 stb
31/f
Szerintem is necces kérdés ilyen korban, de nem feltétlenül arról van szó, hogy a felnőtt férfi gyerekes. Lehet, hogy itt arról, én nem tudom, de pl ott vannak a Szandiék. Oké, más példát nem tudok, és nem is ismerem Bogdán Csabát, de nem hiszem, hogy így vannak 3 gyerekkel/házasságban és gyerekes.
31/f
"18 éves tinilányodat egy 31 éves kan reszeli"
Ha a 18 éves tinilányodat valami 20 éves, plázalakó, szolis-kokszos díszb_zi hülyegyerek fogja reszelni, aki egy darab húsnak nézi és össze vissza csalja, az jobb lesz?
Most 25 vagyok, jó pár kapcsolaton vagyok túl(jöhet a ribizés, hidegen hagy), 19 évesen volt egy 33 éves barátom és az összes eddigi kapcsolatomból abban voltam a legboldogabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!