Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más is, aki ezeket iszonya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki ezeket iszonyatosan kiábrándítónak, idegesítőnek találja?

Figyelt kérdés

[link]

Természetesen nem igaz a cikk címe, hogy "minden nő" ezt csinálja, de tényleg sokan.

2017. júl. 29. 13:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nekem ennél sokkal jobban esik, ha megkér, hogy készítsek vagy vegyek neki is egy szendvicset, esetleg megkérdezi, ő is készíthet-e magának. Komolyan, mi értelme azt mondani, hogy nem kér, ha aztán megeszi a felét?

Nem fogok malacként tekinteni rá attól, ha megeszik egyedül egy hatalmas szendvicset, sőt, örülök is, ha jó étvágya van.

2017. júl. 29. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Pl mert abban a percben tényleg nem kér, aztán meglátja a sonkás-mozarellás-salátás-majonézes-paradicsomos szendvicsem, és megkívánja? (Basszus, már attól összefutott a nyál a számban, hogy leírtam 😀)

Mondom, lazits!!

A csajok kicsit másként működnek, mint mi, de hidd el, ettől még nem gonosz, hazudós, számító koboldok, csak másként jár az agyuk (ahogy egyébként ők sem mindig értenek minket, de egy okos nő szintén elfogadja a mi hülyeségeinket 😀).

2017. júl. 29. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:

A másik tányérjából mindig finomabb a krumpli. =)

Egyébként ezzel a pasik is így vannak. Legalábbis az én párom mindig elcseni a legfinomabb falatokat, csak kóstolás címszóval. :D

Egyébként, ha őszinte akarok lenni, van igazság a cikkben, bár azért nem az összes. Mondjuk úgy a fele igaz rám. :) De ugyanígy vannak hasonlók a férfiaknál is, ezek nagy része nem hazugság, hanem odafigyelés a másik irányába, vagy éppen ösztönös apróság. A 2-3-as pont mondjuk bullshit, de a "máris készen vagyok" pl egyenes arányosságban van a srácoknál a "mindjárt megcsinálom" elvével... tudod, mint a viccben, nem kell félévente emlékeztetni. :)

Egy-két mondat meg nem párkapcsolatra jellemző, hanem a kezdeti randiszakaszra, mikor még nem akarod a másik tudtára adni, hogy mennyire izgulsz a tali miatt, vagy ciki elmondani, hogy bizony a nők sem csillámport eregetnek a mosdóban... normális esetben ezek hamar eltűnnek. És akár a férfiakra is igazak. :)

2017. júl. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!