Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti összejönnétek egy sznob lánnyal?
Milyen téren, és mennyire sznob? Ezt a kifejezést túl sokféle emberre használják, így ennyiből nem lehet megmondani
(Engem sznoboztak már le azért, mert folyton könyvolvasó volt nálam, mikor munkába utaztam 😀 Aki évente egy könyvet sem olvas, annak lehet már ez is sznobság)
Nem tudom, engem már olyan miatt is sznoboztak le, hogy nem vagyok hajlandó mekiben enni :D
Ha nem a rongyrázásra mész, hanem a minőségre, akkor teljesen oké.
Ha mellette értelmes,miért ne?
Feltéve, ha tényleg csak arról van szó, hogy kicsit igényesebb (mint ahogy #9-es írja) és nem az a pénzrenyáladzó fajta.
Ellenkező esetben, mivel a pénztárcám nem bírná huzamosabb ideig a "drágább (de jobb) helyeket" ezért valószínűleg a sznob csajok nem jönnének össze velem. Azt meg, hogy kitartott legyek az egom nem bírná elviselni.
Lényegében pont te zárod ki a többi srácot azzal, ha nem vagy hajlandó kissé alább hagyni a igényekkel.
Így viszont marad a belterjesség: sznobok csak sznobokkal. Tehát maradnak az apuci hátán felkapaszkodott újgazdag aranyifjak vagy a szőrös, középkorú, "perverz" papók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!