Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki vagy csak barátilag kedvel?
Szerintem nem ártana őt megkérdezni! Mi nem tudjuk mit akar tőled.
Illetve a másik dolog hogy te összejönnél e vele?
Én azt olvasom ki a soraidból, hogy nem volt meg köztetek a megfelelő szikra valamint te nem adtad a legkisebb célzást sem arra, hogy ő pl. lépjen feléd, visszafelé pedig ő ha akart is volna valamit, akkor nem kezdeményezett.
Szerintem azok között az emberek között, akik vonzódnak egymáshoz, és legalább az egyik nem túl introvertált, akkor egyetlen lépés elindíthatja a kapcsolatot.
Tehát itt szerintem csak te szeretted volna, hogy legyen valami köztetek, de nem merted egyértelmű jelét adni.
DE akkor meg miért foglalkoztat ennyire, hogy tetszel e X.Y-nak, hogy kiírod ide gyakorira, megspékelve egy történettel?
Nekem is van, hogy tudom, hogy bejövök x kollégámnak, tetszem neki, de pont nem érdekel, mert nem vonzódom hozzá.. Csak akkor érdekel a téma, ha engem is foglalkoztat a gondolata.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!