Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszhetek neki vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek neki vagy csak barátilag kedvel?

Figyelt kérdés
Már három éve ismerem, kollégák voltunk,azóta már nem együtt dolgozunk.A melóhelyen kerültünk közelebb egymáshoz,sok közös van bennünk,mindig van miről beszélgetnünk..Mikor még együtt dolgoztunk,többször ketten maradtunk csak csapatépítők végén,mindig haza kísért,és egyszer közeledett fizikailag felém,mikor kicsit becsípve megölelt,valamint puszit adott az arcomra,de nem rajta múlt,hogy a puszi nem a számra ment,mert én akkor elég távolságtartóan viselkedtem,meglepett a közeledése.Azóta nem próbálkozott ilyesmivel.Legtöbb két-három nap,mikor nem beszélünk,de folyton ő ír nekem viberen vagy face-n,mióta nem együtt dolgozunk,többször fel is hívott,és majdnem egy órát beszélgettünk.Van barátnője,aki velünk dolgozik,és jóban vagyok vele is,de a melóhelyen egy ideig nem is volt tiszta,hogy ők együtt vannak,mert semmilyen fizikai kontaktus nem volt köztük,beszélgetni is igen közömbösen beszélgettek egymással.Furcsa volt több szitu is számomra: pl. dolgok,amiket a barátnője szerint is nekem inkább elmond, mint neki.Illetve mikor a barátnője dolgozott,akkor akart talizni,hogy kettesben is tudjunk picit beszélgetni,mert legtöbbször hárman találkozunk.Sőt legutóbb, mikor a barátnője egyedül nyaralt,elmentünk ketten moziba (bár akkor is volt egyszer ilyen,mikor a bnője itthon volt,csak nem érdekelte a film).Nekem ő túl kocka,nagyon intelligens,de külsőleg nem jön be.Viszont ő volt,hogy többször is méltatta a külsőmet,kijelentette, hogy bírja a stílusom,a humorom.Azt mondta, mikor elment a melóhelyről,hogy én fogok neki hiányozni onnan a legjobban,és sajnált otthagyni.Sok érdemi beszélgetésünk volt már a világ dolgairól,úgy érzem én is,hogy ritka,amikor értékes beszélgetéseket tudsz folytatni valakivel,de vele lehet,és sztem ő is ugyanezt gondolja rólam,főleg hogy egyezik a véleményünk szinte mindenben.Folyton keresi a társaságom,most pedig szeretné,ha odamennék dolgozni,ahol ő van és be is ajánl majd.(Amúgy a bnőjét is).Nem tudom hova tenni ezeket a fura szitukat,barátnőm szerint szívesen megszerezne magának,ha nem lenne a barátnője.Ti ezek alapján mit gondoltok?
2017. júl. 27. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ártana őt megkérdezni! Mi nem tudjuk mit akar tőled.

Illetve a másik dolog hogy te összejönnél e vele?

2017. júl. 27. 20:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom feszegetni ezt a kérdést,már csak azért sem,mert a barátnőjével is jóban vagyok,ez nagyon hülyén venné ki magát.Én nagyon bírom,mint embert,de páromnak nem tudnám elképzelni.
2017. júl. 27. 20:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat!
2017. júl. 27. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Én azt olvasom ki a soraidból, hogy nem volt meg köztetek a megfelelő szikra valamint te nem adtad a legkisebb célzást sem arra, hogy ő pl. lépjen feléd, visszafelé pedig ő ha akart is volna valamit, akkor nem kezdeményezett.

Szerintem azok között az emberek között, akik vonzódnak egymáshoz, és legalább az egyik nem túl introvertált, akkor egyetlen lépés elindíthatja a kapcsolatot.

Tehát itt szerintem csak te szeretted volna, hogy legyen valami köztetek, de nem merted egyértelmű jelét adni.

2017. júl. 27. 20:07
 5/8 A kérdező kommentje:
szerintem te vagy rossz kérdést olvastál vagy valamit nagyon félreértettél :) hiszen leírtam,hogy nem jön be.
2017. júl. 27. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:

DE akkor meg miért foglalkoztat ennyire, hogy tetszel e X.Y-nak, hogy kiírod ide gyakorira, megspékelve egy történettel?

Nekem is van, hogy tudom, hogy bejövök x kollégámnak, tetszem neki, de pont nem érdekel, mert nem vonzódom hozzá.. Csak akkor érdekel a téma, ha engem is foglalkoztat a gondolata.

N

2017. júl. 27. 22:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát külső szemmel úgy tűnik,hogy nekem is bejön ő. Érdekes,majd talán elgondolkodok ezen is.
2017. júl. 27. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is csak akkor meditalok ilyeneken, ha bejon a masik fel. Ideje lenne bevallanod magadnak, hogy nem vagy közömbös.
2017. júl. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!