Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy 40 éves nő már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy 40 éves nő már nem találhat rendezetten élő, normális kinézetű férfit mert az mind 20 évest akar?

Figyelt kérdés
Tehàt úgy àltalàban véve normàlisat.Nem milliomos,modellalkatúra gondolok.Csak olyan,akivel nem kell nullàról kezdeni,rendes,komoly gondolkodàsú és külsőre sem hagyja el magàt.
2017. júl. 25. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50-55 év inkabb mert a jóegzisztenciaval rendelkező férfiak 20 évest akarnak
2017. júl. 25. 16:08
 12/20 anonim ***** válasza:
A menopausét "Az egyik 52 éves hölgy tavaly ment férjhez egy diplomás, jól szituált, erősen átlagos kinézetű 49 éves férfihez." miatt említettem.
2017. júl. 25. 16:09
 13/20 anonim ***** válasza:

"50-55 év inkabb mert a jóegzisztenciaval rendelkező férfiak 20 évest akarnak"

Nekem jó egzisztenciám van. Gondolod bemutatnám a lányomnak a nála fiatalabb új barátnőmet? Mit kezdenék egy 20 éves hölggyel? Gyereket akar. Én nem. Inkább statisztika. Sok Looser férfi itt panaszkodik, hogy nem jut neki nő. 40 fölött egyszerűen fordul a kocka. A férfiak korán halnak, hamarabb leamortizálódnak, sokan kivándorolnak. Hiány lép fel. Csak pult alól kaphatóak csúszópénz ellenében. Azaz van rengeteg szabad árú, de a hölgyek agyát még programozták át, hogy kell ásniuk egy gödröt és abba beletenni a lécet, ami eddig a háztetőn volt.

2017. júl. 25. 16:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem igaz és ez nem hurráoptimizmus, hanem személyes tapasztalat.

40 éves vagyok ép 2 napja. Nő természetesen.

Elváltam, van egy gyermekem is, akit egyedül nevelek.

Az évekkel ezelőtti válásom óta is volt párkapcsolatom.

Mind a férjem, mind a partnerem fiatalabb volt nálam (kb 3 év).

Jelenleg társat keresek (igen online is, mert sok emberrel nem futok össze).

Válogathatok, nagyon sokaknak tetszem, számomra a 35-49 korosztály reális, engem 30-60 közöttiek tartanának elfogadhatónak.

Nulláról kezdeni?

Micsodát?

Egzisztenciálisan rendben vagyok, a múltat lezártam- egy új kapcsolatban én a lehetőséget, bizsergést, megismerés örömét látom, nem azt, hogy na randizni KELL MEGINT :)

Azért szerintem érdemes reálisan szemlélni magadat és az elvárásaidat:

- pl én már nem akarok gyermeket szülni (ha a férfinek hozzám hasonlóan van, elfogadom, nyitott vagyok akkor is, ha ténylegesen neveli)

- nem hajt a biológiai óra, de a társadalmi nyomás sem (elvált vagyok, nem tülekszem gyűrűért, nem bőgök babás meg esküvős videókon :)

- én már bizonyítottam, hogy lehet velem tartósan együttélni, sőt mivel gyermeket nevelek, gondoskodó és házias is vagyok (emellett jó munkàm és normál egzisztenciám van, amiből telik magánovira, tandíjra stb is)- tud ez is vonzó lenni az albis 30-as golddiggerekhez képest :)

- adok magamra, elegáns, csinos, igènyes vagyok, járok mozogni, van keretem ruházkodni- szépülni is és nem szégyenlem, hogy a lapos hasam elérésében plasztikai sebész is segített (aki volt terhes, császárral szült, az tudja, hogy milyen ez...)

Ez az én "marketingdumám", nem tartom reménytelennek a helyzetem. Válogathatok tényleg.

Valaki mondta nekem a napokban: a felső és az alsó 10-10%-nak van a legnehezebb dolga, ezért nincs még méltó partnerem.

(Szexkapcsolat nagyjából 2 nap alatt kerülne...)

Nem igaz, hogy mindenki 20 évest akar, nagyon nem. Ne csüggedj.

Sok tekintetben jobb vagyok, mint egy 20 éves (vagy mint 20 éves önmagam) talán te is.

Sok sikert

2017. júl. 25. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
18:07 -es. Persze válogathatsz. Eljössz velem egy Wellness Hétvégére? 50-es F. Ki tudnál fizetni 30K forintot, a részedet?
2017. júl. 25. 19:33
 16/20 anonim ***** válasza:

A 40-es nő vagyok kedves utolsó, akinek a hozzászólásod címezted, így válaszolok.

Miért ne tudnék 30 eFt-ot kifizetni? Viccelsz? :)

Normális egzisztenciám van, tanult nő vagyok megbecsült munkával- nyugi nem 200 nettót keresek :)

Egyébként utoljára épp én fizettem a partneremmel közös hétvégét- bár nem wellness, "csak" kastélyszálló, a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély Daisy lakosztályt szívesen ajánlom neked is.

Jó a szállida konyhája és kedves, ügyeskezű a masszőr is.

Ilyennel nem lehet levenni a lábamról, de egy kb. 5-600 Ft-os kávétól is az egekben vagyok, ha egy olyan férfi meghívása, aki bem "persze"-zik meg a wellnesshétvégékkel villog, "csak" kedves és udvarias velem :)

2017. júl. 25. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem az a bajom a 40-es nőkkel, hogy elhagyják magukat.

Nagyon ritkán látok olyan 40-est, aki karban van tartva.

Nem elhízott, normális a haja. Dinamikus.

Míg a 20-30 közöttiek általában még ilyenek.

Külsőn kívül: nem akar ő diktálni. És nem tud mindent jobban nálam. És nem mindig beszél. (nekem ez a legzavaróbb)

2017. júl. 25. 22:19
 18/20 anonim ***** válasza:

A 14# kitűnik a korcsoportjából mégis ő keres és nem őt keresik meg a férfiak. Miért? Ő csak a jéghegy csúcsa mert a legtöbbje nem tudja mindazt megengedni magának amit a válaszoló leírt.

Lehet hogy sok férfinek nem vonzó az hogy van egy gyereke és jobban érzi magát egy albis golddiggerrel akinek pénze nincs de legalább gyermektelen. Sokak félnek a gyerektől, a volt férj jelenlététől és maga a múlt beárnyékolja a kapcsolatot. A válaszoló nőnek pedig olyan férfi aki nem tudja megugrani a színvonalát nem kell vagy akinek fizetnie kellene a közös programokat mert szegény. Aki pedig férfiként a 14# életszínvonalán él inkább gy fiatalos 25-30 mellett voksol aki független és irányítható.

2017. júl. 25. 22:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha szerencséje van, találhat valami elkeseredett, kapcsolatfüggő, mindenki által gyűlölt férfit, de az a kapcsolat nem lesz se őszinte, se tartós. Ha a férfi megteheti, hogy 40 éves helyett 20 évessel jöjjön össze, akkor tippelj, melyiket fogja választani...
2017. júl. 25. 23:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

a többszörösen megszólított 14-es vagyok :)

Értem, amit írtok, de azért nem egészen értek vele egyet, ami szerintem nem is baj.

Az, hogy "keresek" nyilván csak annyit jelent, hogy nyitott szemmel járok és regisztráltam egy online társkeresőre pár hete (bevallom, nem vagyok rá túl büszke és bizony sokat gondolkodtam előtte, voltak ellenérzéseim a dologgal, ami az elmúlt pár hét alatt beigazolódott részben).

Eszemben sincs pl. férfiakat leszólítani vagy hasonlók, azért etekintetben a klasszikus(abb) értékrend híve vagyok.

Arra, hogy engem keresnek-e, élőben szeretnének-e ismerkedni, a válaszom egyértelműen igen. Nem túl régen, alig 1-2 hónapja vagyok erre nyitottabb, de ezzel együtt ebben a személyes, "leszólítós" ismerkedésben is nagyon nagy a szórás, érdekes a felhozatal.

Azt vettem észre, hogy a tőlem jóval fiatalabbak (mondjuk 30-34 közötti korosztály) érdeklődik, de őszinte leszek: egy viszonylag "normális" párkapcsolatot (tehát ami túl mutat a barátság+extrákon, a heti 1* összejárunk d..gni stb.) nem tudok elképzelni. Pont azért, nem nem csak a külső dominál. Tudom, hihetetlen :)

Éppen ezért nem fogom a 20-as éveiben járót választani a vonzó 40-es helyett. Tényleg nem, mert nem az elsősorban szexalapú kapcsolat az elvárásom.

Ahogyan itt írta valaki (és igaza van) a korosztályomban nagyon sokan elhanyagolják magukat testileg-lelkileg és ez azt hiszem nemektől független dolog. Egyedülálló anyaként is nekem bele kell, hogy férjen heti legalább 2* (inkább 3*) valamilyen mozgás, (kardio egy konditeremben stb.) magam miatt, az egészségem miatt, a külsőm miatt is.

Sok férfi is belekényelmesedik egy kapcsolatba, ahogyan a nők is pl. szülés után- és aztán amikor 40 körül zátonyra fut a biztosnak hitt kapcsolat, akkor azért ugyanazzal az egóval nekiállni a társkeresésnek "lepukkantan" (hasat talicskán tolva :) nem kecsegtet sok sikerrel...

Mindig arra gondolok, ha nekem belefér és tudok figyelni magamra, akkor másnak is nyilván.

A 40-es elváltak között is sok értékes, jóképű, ápolt, igényes férfi van, nincs bennem kétség, hogy hamarosan összefutok valakivel, aki nekem is tetszik.

2017. júl. 26. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!