Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire gondol, mit akar most? Azt se tudom, én mire gondolok, én mit akarok. Lehet többet. Mármint sokkal többet.
Figyelt kérdés
Egy utazás után hazaértem az üres lakásba egy barátommal, ő férfi én nő, és mivel ő messzebb lakik, az éjjel nálam aludt hazautazás előtt. Mentem a nappaliba, ahonnan nyílik az erkély, hogy le kell szednem a ruhákat. Egyszer csak jön be a barátom, és lekapcsolja a nappaliban a villanyt. Mondtam neki, mit csinálsz? Mondom hogy leszedem gyorsan a ruhákat, sötétbe nem látok! De csak jött és nem kapcsolta vissza, gondoltam ki akar menni az erkélyre hangulatosan elmélkedni vagy ilyesmi, ezért nem szóltam rá többet, de odajött hozzám, mögém állt, alsógatyában, zokniban és pólóban volt, és éreztem a derekam alatt hogy kemény neki...Rögtön benyúlt a bugyimba, és elkezdett izgatni. Köpni-nyelni nem tudtam. Nem állítottam meg, végül is mi okom lett volna ellene? Mármint ettől csak nem leszek céda, meg nem undorodtam tőle vagy ilyesmi. Na mindegy, aztán dugtunk, csak ott állva, hátulról, kotonnal. Nem volt rossz... De most akkor szerintetek mit akar tőlem? többet mint barátság? Vagy csak barátságot, de dugópajti viszonnyá előléptetve? Vagy nem akar semmi változást az eddigiekhez képest? Nem beszéltem vele a "jövőről" és elment aludni. Csak annyit beszéltünk hogy meglepő volt, de nem kérdeztem a dolog <miért>jét és <hogyan tovább>ját.2017. júl. 24. 02:15
1/3 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, hogy te mire gondolsz, akkor miért érdekel, hogy én mire gondolok?
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak kihasználta az alkalmat. Ha többet akarna, akkor utána nem otthagy, hanem minimum megbeszélitek, hogy honnan jött neki a dolog...
3/3 anonim válasza:
Elég furán foglalmaztad ezt meg :D szerintem csak kihasználta az alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!