Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül anyagilag egy barátnő finanszírozása manapság? Havi 80-100 ezerből ki lehet jönni? Vagy ez már kevésnek számít 2017-ben? (Pest megye)
2 éve szingli vagyok, most már eljött az ideje hogy egy fix barátnőt keressek magamnak.
Legutoljára 50-80 ezerből megúsztam a csajt, de hát azóta eltelt egy kis idő, infláció, áremelkedés stb. Ezért kalkuláltam max 100 ezerrel.
Kérem azok válaszoljanak akik kapcsolatban vannak, leginkább Pest megyében, kb. mennyibe van nekik a barátnőjük fenntartása?
"Mert egy nõ se fog veled otthon a 4 fal között ülni,mert igényei vannak és minnél feszesebb annàl több"
Tudod te, hogy mennyi programot lehet fillérekből szervezni?
Az exbarátnőm nagyon rosszul keresett, és kifejezetten nem szerette, ha mindent én finanszírozok.
Ingyenes, vagy filléres koncertek, túrázás, sportolás (nem csak 30 ezres konditermek vannak, el lehet menni futni), piknik vagy olvasás a szabadban, olcsó színházi előadások, társasjátékok, barátok.
Nem, nagyon nem ültünk otthon.
Ahogy most sem ülök otthon attól, hogy egyedül vagyok. Gondolod, hogy egyedül olcsóbban kijön? Magamra is kifizetem a kocsit.
Én örülök, ha megoszthatom a kedvenc időtöltéseim a párommal. Hogy néha 2 szinhazjegyet vettem 1 helyett, vagy 2 ágyas szobát fizettem az egyágyas helyett, mikor neki nem volt pénze? Katasztrofa, bele ne rokkanjak.
Tudod mit? Nekem simán ér ennyit egy kapcsolat, főleg, hogy ez sosem volt egyoldalú.
CtS: eleinte én is azt hittem, hogy ez csak troll provokáció.
De egyre több helyen hallom, olvasom ezt, hogy férfiak tényleg hiszik, hogy egy barátnőnek olyan tco-ja van, mint egy kicsinak, és ha nem teszel le havi 100-140et akkor nem lesz párod
F
"Mert egy nõ se fog veled otthon a 4 fal között ülni,mert igényei vannak és minnél feszesebb annàl több.
"
Miért, te barátnő nélkül otthon ülsz csak?
Pestmegyében a 2017-es árakat az erre szakosodott helyen érdeklődd meg. Ott léesz valahol a kocsi és lakás fenttartási költségek környékén a listában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!