Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül anyagilag egy barátnő finanszírozása manapság? Havi 80-100 ezerből ki lehet jönni? Vagy ez már kevésnek számít 2017-ben? (Pest megye)
2 éve szingli vagyok, most már eljött az ideje hogy egy fix barátnőt keressek magamnak.
Legutoljára 50-80 ezerből megúsztam a csajt, de hát azóta eltelt egy kis idő, infláció, áremelkedés stb. Ezért kalkuláltam max 100 ezerrel.
Kérem azok válaszoljanak akik kapcsolatban vannak, leginkább Pest megyében, kb. mennyibe van nekik a barátnőjük fenntartása?
Akkor leforditom,mert nem jol fogalmazott a kérdezõ.
Mennyibe kerül havonta,mennyi kiadàs egy baràtnõvel az élet?
Mert igenis menni kell vele programokra,Siófokra,wellneszezni,el kell menni nyaralni is,étterembe,ruhàt is kell néha venni.
Mert egy nõ se fog veled otthon a 4 fal között ülni,mert igényei vannak és minnél feszesebb annàl több.
Ti honnan az anyámból szeditek, hogy a nőket el kell tartani? xD Komolyan kérdezem, mert én még ilyet nem láttam, pedig nem kevés embert/párkapcsolatot ismerek.
A hányingerkeltő hozzáállásodról a nőkhöz (kb. mint egy kocsihoz, ja nem, mer' azt nagyobb becsben tartanád) már nem is beszélnék, úgysem jutna el az agyadig, hogy mi nem stimmel...
11,mint egy huspiac.
minel jobb a kivant aru,annal tobbe kerul a megvetele.
hagyjuk mar...ha ertelmes not akar valaki,akkor ha programok is vannak,abba a no is beszall a fizetesbe.
Lehet beszàll így van.
De ez akkor is tény.
Menj fel Instara,és nézd meg merre jàrnak a vonzó nõk.
Ha pl sehova nem tudnàd elvinni mert nincs zséd akkor le fog koccolni,mint egy senior programozó ha a cég nem nyalja ki a seggünket akkor azonnal kalap kabàt,van vàlasztàsi lehetôsége,ha kaphat jobb pàrt akkor hozzà fog menni.
Persze lehet otthon is de mindig egy program az uncsi.
Vàltozatossàg nagyon kell,hidd el.
Mondom ezt,úgy,hogy nekem semmi bajom a csajozàssal,nekem hàlistennek megy mert egybe vannak a dolgok,izom,egzisztencia,kommunikàció(bugyi ledumàlàsa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!