Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha havi szinten kapnátok 150ezer ft. -ot es nem kellene dolgoznotok akkor élnétek valakivel akibe nem lennetek szerelmesek?
Nem. Miért lenne jó nekem az, hogy boldogtalan vagyok?
Az ideális nekem az, hogy a szerelmemmel élek, 4 órában dolgozok, mellette minden házimunkát elvégzek, így mire ő is végez, meg hétvégén már csak lazítanunk kell, egymással foglalkozni, programokat csinálni, mégis van azért bevételem.
Tudod ki ülne otthon egész nap, és bámulná a falat egész nap, és várná(??) hogy hazaérjen a lakótársa, akit nem szeret. Ez mire lenne jó? :D
Ráadásul a 150e még csak nem is annyira magas összeg, hogy rávegyél vele egy olyan hölgyet, aki luxus életszínvonalra vágyik, és egész napos lustálkodásra, cserébe nem érdekli hogy kivel van együtt... Ők szerintem ennél többre vágynak.
Nem. Többre tartom magam annál, minthogy valaki olcsó, kitartott tulajdona legyek.
23/N
"Aki havi 300-ért gürcöl es retteg attól kirugjak e,vagy naponta 2-szer el kell viselnie a fönöke megalazasait"
Inkább a főnököm baszogasson, mint te.
Mivel kapcsolatban élek, nem.
De ha szingli lennék, és kicsit emelnénk azon a 150ezren, akkor teljes nyugodt szívvel.
Lehet elítélni érte nyugodtan, krwára leszarom...
(a lepontozásom nem a válaszom haszontalanságát fogja jelenteni, hanem egyes emberkék frusztráltságának a kivetülését.)
ebben a topikban feltenni egy ilyen kérdést? XDD
20 nőből jó ha egy fog őszintén válaszolni.
amúgy nem az itteni nőket kell statisztikai alapnak venni, a kőbe vésett állításaik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.
a durva a kérdésben az az, hogy a legtöbb nő eleve úgy él a kapcsolatok nagy részében, hogy valamilyen formában "ki vannak tartva".
sokan azt se veszik figyelembe, hogy a kocsi nem megy levegővel, vagy a fagyi és a mozijegy mellé járó popcorn sem veszi meg magát.
ilyen kis apróságokból pikk pakk összejön a havi 40-50 ezer, aminek nem sokan tanúsítanak jelentőséget, mert egy férfinak ennyi bele kell hogy férjen.
persze itt mindenki illemtudóan még a 20 forintos teszkós szatyornak is kifizeti a felét :)
a való életben ilyet nem látni, csak itt a gyiken a virtuális állításokba.
meg hát ugye itt minden nő 500.000ft felett keres havonta vezető beosztásban, saját lakással, kocsival, és kikérik maguknak hogy holmi szaros évi 1,8 milliót eléjük dobjon valaki :D
elárulom a közös bankszámla is ugyan ez, főleg ahol a nő háztartásbeli. attól hogy az ura nem borítékban adja neki oda azt a havi 150-et, még ugyan úgy el van költve a nő részéről.
szóval itt tök felesleges ilyet kérdezni (tudom hogy részben provokálás ez a kérdés) mert őszinte választ nem igen fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!